mandag 10. november 2008

Jul i blåtoner

Har latt meg inspirere av alle de flotte julekort som lages i andre farger enn rødt. I år er det også "Jul i Blåfjell" som er julekalender på NRK, så hva passer bedre enn julekort med nisser i blått?

Her er de to jeg har laget så langt:


Materialliste: Bazzill, BG mønsterark, blonde og kakeserviett. Stempel kjøpt på loppis, men mener bestemt det er Gudrun sitt. Om ikke, er det bare å skrike ut :D Malt med distress. Tekststempel fra KH. Petaloo blomst med blå bling i midten, glitterlim, stifter og svertet kanter.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterark. Samme motiv, tekst og blomster. Brads og snømann charms jeg hadde liggende. Scrappers floss.

Ha en strålende uke. (Bare jeg som har startet nedtelling til advent????....)

5 kommentarer:

Heidi sa...

For noen hærlige blånisser du har laget. de var rett og slett kjempekoselige.Gleder meg til julekalenderen på tv i år for Martine er endelig stor nok til å følge med og ikke minst skjønne hva som foregår. Og blånissene er jo kjempekoselige da!!!!
Lekkert med den lille snømann charmsen.

det er bra du holder deg oppe på listen vennen -fortsett sånn :o)

Stor klem fra
Heidi

Tinemor sa...

Hei hei.. kjempe flotte kort du har laga!

Eg har noko til deg i bloggen min :)

Klem frå Tine

Marte sa...

så søte disse var, Rita Florø! :) Jeg synes julekort i disse fargene bare er SÅ lekkert!! :)

Eli Kristin sa...

Fiiiine kort Rita. Jeg syns blå julekort er utrolige flotte også - og blånissene er så skjønne.

Sees i morgen... beklager, men jeg har ingen kake å ta med til dere... c",) Dere skulle forsynt dere i dag før jeg fikk den levert hjem. Mange unger i hus (og meg), da går den unna.. *fnis*

Anonym sa...

Tjo-hei Rita,

For noen fine kort du har laget. Har vært inne å sneket noen ganger, men ikke alltid jeg legger igjen kommentar. Gleder meg til jul når jeg ser disse fine kortene du lager......

I morgen kommer Ørjan, trenger jeg si at vi gleder oss her hjemme???

Klem fra
Siri