søndag 30. november 2008

Endelig advent!

Da er det 1. søndag i advent, og tiden fremover er min desiderte favoritt årstid. Julaften er over på bare èn dag, mens advent kan vi kose oss med i vel uker. Vi har tent det første julelyset, overvært tenning av julegrana og koser oss nå inne med fyr i peisen. Barna må nok køye tidlig i kveld, da det ble sen kveld på de i går. I dag ble de vekt kl 6 av en morgenfrisk kusine. Heldigvis var det ikke her de overnattet :o)

Her er et par kort som er blitt til i det siste. Sa egentlig nei til å selge julekort, men klarte ikke helt å holde på det.. Så da er det bare å kose seg videre med produksjon. Nå kan jeg til og med sette på julesangene uten at det blir helt feil.

Materialliste: Bazzill, BG Figgy Pudding mønsterpapir, bling swirl, loppis stempel som jeg fremdeles tror er Gudrin sin design. Malt med distress. Tekststemepel fra Kreativ Hobby. Hjerte fra stasjet mitt. Hjørnepunch, svertet kanter.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterpapir, QK blomster med rød bling i midten. Punch grener, sangtekst stempel fra Kort og Godt, motivstempel fra Magnolia malt med distress. Hjørnepunch og svertet kanter.

Ha en strålende 1. uke i advent Ü

4 kommentarer:

Gladie sa...

Nydelige julekort! Håper dere hadde en flott kveld i går :) Her står snart 007 for døren ;)

Heidi sa...

Så skjønne julekort vennen.
Enig i at dette er en deilig tid - selv om jeg ikke er noen vinter fan. Men advent fan er jegså absolutt. Hat trosset innfluensa og det som er i dag og fått bakt store pepperkakehjerter som nå henger i kjøkkenvinduene. De måtte bare opp før ungene og Arne kom ned fra hytta. Ellers hadde de blitt skuffet det kan jeg love. Så når de var vell hjemme var det å tenne adventslys, lese vers og spise deilig middag før mor kunne legge seg som et vrak på sofaen igjen. Håper jeg er bedre i morgen for jeg har så MYE å gjøre.

Klem til deg fra
Heidi

Eli Kristin sa...

Nydelig julekort Rita, ikke laget i dag de der vel.. fnis! :) Takk for i går, koselig på julebord, hi-hi!

Har slappet av hjemme etter tenning av julegrana i by'n, fysj så kaldt det ble i regnet. Snakkes i morgen!!

sumbine sa...

Awesome card!
I like the soft colors and the letter behind the image.