mandag 1. desember 2008

Den blå time..

Ny tidsepoke hos familien Søvik: Barna var ikke interressert i julekalenderen på NRK.... Skikkelig nedtur for å si det mildt. Dvs Synne var sånn passe med, men hun var på besøk hos en venninne i barne-tv tid. Så vi voksne så "Jul i Blåfjell" sammen vi.

Her er ett blått julekort, i anledning dagen.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterpapirer. Gudrun motivstempel, hjørnestempel fra Stempelglede og tekststempel fra Papirloftet. Grener fra punch, Prima blomster med blå bling i midten.

Ha en flott uke!

5 kommentarer:

Eli sa...

Så nydelig kort du har lagd, Rita

Heidi sa...

Åååå så koselig. Her var minstemann helt i hundre over blånisser. sist var hun jo så liten at hun ikke så på. Hun var ganske bestyrtet over ungene som nesten ikke kom seg hjem og levde seg helt inn i det. Kjempegøy

Nattaklem fra kaktushalsen

Tinemor sa...

Kjempe kosle kort!! Veldig fine fargar!!

Kor har du kjøpt den punchen din? Eg har soo lyst på den..

Eg fekk trykt ut nåken greiner av Kristine M B då eg var hjå ho.. men no er dei oppbrukt.. Og eg MÅ berre ha den... hihi

God adventstid :)

Klem

Marianne sa...

Et fantastisk flott kort!!
Her sitter vi klistra til barneTV alle fem:) Jeg får nyte det mens jeg kan forstår jeg:)

Adventsklem fraMarianne:)

Heidi sa...

He he he - kan love deg at det er ikke alltid like lett med mine heller. Henrik er alltid villig men den lille MEGET bestemte frøkna Martine er det ikke alltid at det passer for. Har ennå ikke fått tatt julekort bilde. Må prøve å få gjort det ute i dagslys. Og det er jo ikke lenge det er der for å si det mildt.
I dag har jeg fått masse medisin så nå håper jeg å bli kvitt bihuler og influensa en gang for alle.
Håper alt er bra hos deg vennen

Kjempeklem fra
Heidi