onsdag 10. desember 2008

2 uker igjen...

Da er det akkurat 14 dager igjen til jul, og jeg er i rute. Kommet akkurat like langt som jeg pleier på denne tiden. Kjøpt 4-5 av 30 gaver, bakt et par kakesorter, laget en god del julekort men ikke skrevet på noen osv osv. Men nyter tiden for det, er best under press. Tenner lys og koser meg med håndball om ettermiddagene, tar alt som det kommer.

Nok et julekort:

Materialliste: Bazzill, BG mønsterpapir. Motiv fra nettet, Prima rub-on swirl og noen bokstaver jeg fant. Lurer på om de fulgte med en scrappepakke jeg kjøpte tidlig i denne hobbyprosessen.

Vi har flere juleavslutninger vi skal på i tiden som kommer, og det er alltid like stas. Synne skulle få være konferansier på deres avslutning, og hun gleder seg veldig. Magnus holder på å miste sin første tann, så det er nok en milepæl. Vi er like spente hver morgen om den har falt ut av seg selv om natten :o)

2 kommentarer:

Torill sa...

Så fint!!!
Likte så godt den swirlen!!! Er det en rubon?

Heidi sa...

Nydelig julekort Rita vennen. Godt å lese at det er flere enn meg som ikke er ferdig med alt ennå. Synes det er så mange rundt meg som jubler over at alt er i boks. DET er det IKKE her hos meg iallefall. Men det blir nok jul i år også - helt sikkert

Nattaklem fra
heidi