søndag 7. desember 2008

Mer 3ndy jul

Det er en fryd å produsere kort med flotte 3ndy julepapirer. Her er ett par til.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterpapir, 3ndy papirtager. Den fremste krøllet, revet i kantene og stemplet med tekststempel fra Papirgleder. QK blomster med stemplet tekst på og rød bling i midten. Grener fra McGill punchen, hjørnepunch.

Materialliste: Bazzill, 3 ulike 3ndy papirer, hvit bølgepapp, tekststempel fra Papirloftet på en QK tag. QK blomst med bling. Den nederste kanten er laget med Fiskars scallopp border punch.

Nå har jeg kun igjen bestilling på ett dåpskort og to bursdagskort. Når de er gjort skal jeg begynne å skrive på årets julekort. Tar tid det også.... Men lager vel noen julekort til, før det blir for sent i år.

5 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Ååå hjelp så tidlig du er oppe på en søndag Rita - eller rekker du bort fra sengen til scrappepulten, hi-hi! :)

Det ble pizza, snop, DVD og litt data på jentene i går. Trengte ikke be dem sove, det gjorde de når de var trøtte nok ;) Synne er så kjekk og herlig å ha på besøk atte!!!

Vi skal snart ha fjookost her i huset, jentene er fortsatt på rommet og leker!

Heidi sa...

Nydelige kort Rita-du er sååååå flink vennen.
her har jeg akkurat sendt avgårde mamma med fly igjen og det meste av familien er fremdeles syke. Jeg med bihuler og flunsa, Arne med flunsa og ungene med astma og oppkast. Hærlig førjulstid må man si! Man vet nesten ikke om man skal le eller gråte!
Håper alt er toppers hos deg.

Stor klem fra
Heidi

david santos sa...

Brilliant!!!

Marte sa...

Hei skjønne deg, og tusen takk for koselig kommentar! :) Føler meg så usikker på dette prosjektet. Er rart med det der, kortlagingen er liksom grei, men når man prøver ut noe nytt, er skepsisen alltid større... :) hyggelig at du likte dem!! :)

Jeg er SÅ glad for de arkene fra Minnehjørnet, og hun var så koselig hun jeg snakket med. Sendte dem i posten dagen etter! :) Virkelig verdt sine 25 kroner ;)

Håper du har en koselig førjulstid, her skal du få en klem til! Den har du fortjent..

klem!! :)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛