søndag 7. desember 2008

Mer 3ndy jul

Det er en fryd å produsere kort med flotte 3ndy julepapirer. Her er ett par til.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterpapir, 3ndy papirtager. Den fremste krøllet, revet i kantene og stemplet med tekststempel fra Papirgleder. QK blomster med stemplet tekst på og rød bling i midten. Grener fra McGill punchen, hjørnepunch.

Materialliste: Bazzill, 3 ulike 3ndy papirer, hvit bølgepapp, tekststempel fra Papirloftet på en QK tag. QK blomst med bling. Den nederste kanten er laget med Fiskars scallopp border punch.

Nå har jeg kun igjen bestilling på ett dåpskort og to bursdagskort. Når de er gjort skal jeg begynne å skrive på årets julekort. Tar tid det også.... Men lager vel noen julekort til, før det blir for sent i år.

3 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Ååå hjelp så tidlig du er oppe på en søndag Rita - eller rekker du bort fra sengen til scrappepulten, hi-hi! :)

Det ble pizza, snop, DVD og litt data på jentene i går. Trengte ikke be dem sove, det gjorde de når de var trøtte nok ;) Synne er så kjekk og herlig å ha på besøk atte!!!

Vi skal snart ha fjookost her i huset, jentene er fortsatt på rommet og leker!

Heidi sa...

Nydelige kort Rita-du er sååååå flink vennen.
her har jeg akkurat sendt avgårde mamma med fly igjen og det meste av familien er fremdeles syke. Jeg med bihuler og flunsa, Arne med flunsa og ungene med astma og oppkast. Hærlig førjulstid må man si! Man vet nesten ikke om man skal le eller gråte!
Håper alt er toppers hos deg.

Stor klem fra
Heidi

Marte sa...

Hei skjønne deg, og tusen takk for koselig kommentar! :) Føler meg så usikker på dette prosjektet. Er rart med det der, kortlagingen er liksom grei, men når man prøver ut noe nytt, er skepsisen alltid større... :) hyggelig at du likte dem!! :)

Jeg er SÅ glad for de arkene fra Minnehjørnet, og hun var så koselig hun jeg snakket med. Sendte dem i posten dagen etter! :) Virkelig verdt sine 25 kroner ;)

Håper du har en koselig førjulstid, her skal du få en klem til! Den har du fortjent..

klem!! :)