fredag 19. desember 2008

Mi nydelige jente

Må bare vise frem et nydelig bilde av Synne. Ikke så lett å få tatt bilde av henne i denne alderen. Men her fikk jeg ett blinkskudd. Hun har laget årets første snømann i november i år. Den viser ikke på bildet, men du kan se at hun er stolt :D


Ellers må jeg tipse om en litt morsom blog candy hos Scrapp og Lapp. Premien var utstyr til å lage egne pyntenåler, sikle sikle. Innlegget finner du her.
Og nå er jeg begynt å skrive på julekortene mine....

2 kommentarer:

Heidi sa...

Hei vennen min!
Så nydelig jenta di er, og jeg vet jeg har sagt det før men det håret hennes er bare helt fantastisk. Tenk å ha såååå fin farge på håret. Bestevenninda mi fra barndommen har også slikt og jeg har alltid vært grønn av misunnelse på henne for akkurat det!
Så koselig at julekortet var kommet fram og at du ble glad for det.
Nå skal vi i besøk og levere noen pakker.

Ha en toppers fredag

Klemmer fra
Heidi

PS: Grattis med topp plassering på listen min tjiiihiiiii

Anonym sa...

Hei Rita. Så nydelig bilde av denne flotte jenta di...Hun med de fantastiske fargene, som vi andre betaler tusenvis av penger for å få til......
Takk for alle de flotte kommentarene dine i min blogg....det er så hyggelig og det blir satt uendelig pris på!!!
Når det gjelder sykdom så virker det som det er mannefall over hele landet, både influensa og magesjau. Jeg krysser alle fingre og tær på at dette fyker forbi vårt hus...men du må vel belage deg på en epidemi i huset....etter denne natten......HUFF. Men vi kan jo håpe......og jeg krysser fingrene for oss alle!


klemmer Gro S