fredag 12. desember 2008

Bursdagskort

Da fikk jeg laget et par bursdagskort i disse juletider. Det første var et jeg hadde liggende, som jeg bare satte navn på. Må ta noen snarveier i disse juletider :o)


Materialliste: Bazzill, mønsterark fra BG, Magnolia stempel malt med distress. AC thickers, blå bling og tekststempel fra Papirgleder.


Materialliste: Bazzill, mønsterark fra BG, mnd stempel fra "Ett Trykk" og tekststempel fra Papirgleder. Petaloo blomster med sølv blomst i midten (gave fra Eli Kristin ~takk~) og sølv brads. Hvit bølgepapp, bit av en gammel bok og QK Rockstar bokstaver. Scrappers floss, svertede kanter. Først nå ser jeg at jeg har samme gratulerer stempel på kortene... Litt dumt det da, nå jeg har så mange andre liksom...

God helg, alle bloggvenner!!

2 kommentarer:

Jorunn sa...

Herlige bursdagskort, og så masse nydelige julekort du har laga i det siste også!
Håper du har ei flott adventstid i Florø! Her er det vinter og kaldt, men du verden så vakkert!!!

Ha ei fin helg!

klem,
Jorunn

Synnøve Olava sa...

Kjempeflotte bursdagskort..., det gjør da ingen ting at du bruker samme tekststempel på begge kortene og det er garantert ingen som tenker noe påm det!

Liker bloggen din godt og blir inspirert av alt de flotte kortene du har laget! Jeg har kun fått laget noen få julekort i år, så fra meg blir det kjøpekort fra Elite Foto i år!

Ønsker deg en koselig førjulsweekend!

xoxo
Synnøve