søndag 14. desember 2008

Se hva jeg har lært!!

Tror jeg har avslørt før at jeg ikke er dårlig på data, men heller ingen kløpper.... Har fulgt med Kristine sine fantastiske leksjoner om Photoshop lenge, og tenkt at det skulle jeg jammen lære meg.
Nå viser det seg at Photobucket, som jeg bruker, også har tilleggsfunskjoner. Helt uten at jeg har visst om det.... Takk til StampARTic som hadde en enkel og lærerik artikkel, den finner du her. Takk også til Irene/Gladie, som så generøst tilbydde seg en kveld for å lære meg opp. Men som du ser Irene, så er behovet ikke lenger så aktuelt.

Dagens julekort, med ramme og signering:

Materialliste: Bazzill, 3ndy mønsterpapir, Magnolia julejente malt med distress. QK blomster stemplet med tekst, snøfnuggpynt (også i gaven fra Eli Kristin, takker!). Litt blonde og en bit av en gammel bok. Tekststempel fra Kreativ Hobby.

Heia NORGE i EM-finalen senere i dag!!

7 kommentarer:

Marianne sa...

Fantastisk!! Både kort, og dataferdigheter. En dag med litt mer ro, og litt ferre barn rundt meg, skal jeg også lære meg dette. ( ja, iallefall prøve...)

Klem Marianne:)

Eli Kristin sa...

Lekkert kort Rita! Der ser du - du kan bare du vet om mulighetene ;) Flink du er!!

Nyt søndagen og ja, HEIA NORGE!!

Jorunn sa...

ÅÅÅÅ så morro at du fikk nytte av artikkelen på StampARTic!!! Og så flott du hadde fått det til!

Nyyydelig kort også, i herlig stil med masse flotte detaljer!

Ha en flott adventsøndag!

klem,
Jorunn

Heidi sa...

FLINKA!!!!!Akkurat det der med signering skulle jeg gjerne ha lært meg også ....får det bare ikke til og blir så irritert for å si det mildt. Jeg har Mac maskin og har en litt eldre Photoshop versjon. Hmmmmm mangler jeg tålmodighet kanskje? Fungerer Photobucket på Mac? Og hva slags program er det?


Søndags klem fra
Heidi

Heidi sa...

Hallo igjen snuppa mi!!!


HURRA jeg fikk det til jeg også og hopper rundt og klapper i hendene. Takk for denne artikkelen vennen min.

Stor klem til deg fra meg!

Og Heia Norge!!!!!

Gladie sa...

Så flink du er, Rita! :)
Lekkert kort - og flott innramming :)
Fortsatt god søndag til deg :)

Inga sa...

Kjempefint kort! Ville bare si tusen takk for kommentaren i bloggen min, det var kjempekoselig :) Og tusen takk for tipset også, jeg skal nok følge det. Håper du får ei kjempehyggelig adventstid, og etter hvert også ei god jul!