mandag 17. november 2008

Kort på kort varsel

Fikk telefon fra en av mine bedre kunder i går kveld. Hun trengte et par kort i en fei, og de har jeg fått unna i dag. Min kjære mann var så snill at han tok ansvar for lekselesinga, så jeg fikk laget kort. Slik ble de:

Materialliste: Bazzill, mønsterark fra BG og Dream Street Papers. QK Moxie alfabet, det har ikke vært i bruk på lenge. Blonde, bit av en gammel bok, datostempel fra Papirloftet (Cecilie Lundstad design). Retro blomster med blå bling i midten.

Materialliste: Bazzill, mønsterpapir fra Kaiser Craft (To have and to hold, P181Forever, så mest sannsynlig ment som et bryllupsark..). Halv blomst (fra Panduro tipper jeg..) Tekststempel fra Papirgleder, retro blomster med rød bling. QK Rockstar alfabet. (digger det anda, men den store i-en er jeg ikke fortrolig med enda desverre. Var også pga den at det satt langt inne å kjøpe dette alfabetet). Ble litt kult med det røde, synes jeg :o)

I morgen kommer det pakke fra Papirgleder, bla en scallop border punch + min første Glimmer Mist + mine første ark av årets 3ndy julekolleksjon. Måtte kapitulere til slutt, de er bare råflotte! Gleder meg som en unge!

Ha en strålende uke, den er her for oss!

6 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flotte, herlige kort!! Skulle ikke tro de var laget i en fei! ;o)

Spennende med ny scrappepakke - gleder meg til å se hva for noe fint du skal lage med det nye hobbystæsjet! :D

Ønsker deg en god uke! Klem, Hege

Marte sa...

Fine,fine kort!! Og det er klart at du klarer når jeg klarer! Burde ikke finnes tvil der altså..:)

Høres ut som det blir en bra dag på deg i morgen, 3ndy papirene er så nydelige - jeg er forelsket! :)

Godklem fra meg

Heidi sa...

Oj .......og dette gjorde du liksom i full fart???? Så utrolig flink du er vennen. Hadde jeg fått en sånn forespørsel så hadde det nok bare låst seg helt he he he! Nydelige kort i nydelige farger med nydelige detaljer!
Så flink du er vennen

Klem fra
Heidi

Maren sa...

Rett og slett nyyydelige kort! Syns du er ufattelig flink som klarer å sette sammen noe så flott på så kort tid!!

Gladie sa...

Lekre kort! den i'en - prøv å sette en prikk over den og se om det går bedre da. ikke for det, jeg har et alfa fra QK der I'en ser ut som en bakvendt J, den ser helt teit ut ;)

Marte sa...

jeg glemte jo helt å svare på spørsmålet ditt... Jeg har ikke så peiling altså, men tror at jeg bare har et vanlig photoshop program.. Har iallefall ikke kjøpt meg noe.. :)

Tror allikevel at photoshop er så "likt seg selv" at det ikke skal være de store forskjellene i nyere versjoner vs. de eldre..