tirsdag 25. november 2008

Mer jul...

Prøver å holde jevn produksjon på julekortene, men det går desverre i rykk og napp. Julebordsesongen er i full gang, og de tar litt vel mye av helgene desverre. Så det blir ikke de helt avanserte greiene, det får bare bli som det blir.


Materialliste: Bazzill, mønsterark Pinguins chillin fra Imaginisce, tag fra bokhandelen i byn, prima blomster med liquid pearls i midten. Motivstempel fra Kort og Godt, og tekststempel fra Kreativ Hobby. Hyssingstump festet med stifter. Ikke ulikt et kort jeg har laget tidligere.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterark Figgy Pudding, tag fra bokhandelen igjen. Tekststempelet tipper jeg er fra Panduro. Det er veeeeldig gammelt, og ble brukt for at det skulle bli brukt i år også :o) Litt bånd, ellers lite pynt, da papiret er nok pyntet/rotete i seg selv.

I morgen starter "julebaksten". Ikke de helt tradisjonelle julekakene, men natronkaker er godt å ha i frysen i tiden som kommer. Så det skal vi bake i morgen, og det gleder jeg meg til!

3 kommentarer:

Heidi sa...

Så lekre julekort Rita. Disse kom man jo rett i julestemning av. Kakebakst ja - Henrik ymtet frampå i dag om at nå måtte jammen mammaen sette igang med bakingen tjiihiiii. Ikke mye sympati å få fra det holdet nei.Så jeg får vel snart sette igang tenker jeg. Men trenger noen hviledager til kjenner jeg.
Her er det begynt å regne og det håper jeg det gjør i hele natt ellers kan det bli en fest å kjøre bil på glattisen i morgen.

Natta sunshine

Klem fra
Heidi

Eli Kristin sa...

Så flotte kort Rita, travle tider det her ;)

PS - det ligger noe inne hos meg til deg! Klems*

Nina sa...

De her er jo kjempefine :) Det er ikke alltid så mye som skal til.
Hvor har du kjøpt det stemplet du har brukt på det øverste kortet? Det er nydeliiiiig.