torsdag 19. februar 2009

Bryllupskort i full fart

Fikk bestilling i går på et bryllupskort som det hastet litt med. Måtte lage det i går, da jeg skal bake masse i dag. Magnus blir 7 år i morgen, og gleder seg til stort selskap. Mamma og pappa gleder seg til det er over... Neida, det går alltid bedre enn vi frykter. Men 18 småtroll er nok å holde styr på. Vi har det heldigvis i kantina til banken, så hjemmet vårt blir ikke invadert. Roligere familiefeiring på lørdag, litt mer å glede seg til det.

Her er bryllupskortet, håper det faller i smak av kjøper og mottaker:


Materialliste: Bazzill, Melissa Frances mønsterpapir Susan. Ladybug and friends matte under navnene. Tekststempel fra Kreativ Hobby, blonde, bling, tallstempel fra Papirloftet. QK Marisa alfabet og QK hjerte. Måtte neste børste støv av QK etter gammelt, brukt lite av det i det siste... Hummer og kanari på dette kortet mao. Og ikke helt rett scannet heller, beklager det..

Så må jeg bare få gratulere superhyggelige og superdyktige Jannhild med dagen i dag! Håper du får en flott dag, og at du får alt du ønsker deg. Og kanskje litt til?... Gratulerer med dagen!!

Ha en flott dag alle i hop!

4 kommentarer:

Jorunn sa...

Nydelig bryllupskort!!!
Herlige farger og detaljer! Klart de blir fornøgde med dette! =)

Lykke til med feiringa, hørtes slitsomt ut for de voksne, men morsomt ut for 7 åringen!!!

klem,
Jorunn

Riet sa...

woww Rita,you made fabolous cards,l love them all.

have a nice weekend.
hugs Riet.xx

Eli Kristin sa...

Heisann i Søvik-huset! ;) Står til med bursdagskaren? Flott bilde i avisen. Håper kalaset gikk flott og at du har fått tatt deg inn igjen, hi-hi. Det blir vel litt "husmorfri" på deg nå, så da får du utfolde deg i scrapperiet ditt :P

Nydelig bryllupskort! ;) Fortsatt god helg!

Heidi sa...

Kjempekoselig kort Ritavennen
Nydelige farger og flotte detaljer

Klemmer fra
Heidi