onsdag 4. februar 2009

Green card

Fant for en stund siden bildet av denne flotte damen her. Har laget noen kort med henne i det siste, bla annet disse to. Grønn er jo egentlig en nydelig farge, men av en eller annen grunn er det ikke ofte jeg bruker den.

Materialliste: Bazzill 10x15, mønsterpapir fra Rockstar papirpakke fra DCWV. Blonde festet med grønne stifter, Prima blomst med bling. Tekststempel fra Papirgleder, på WWP tags.

Materialliste: Bazzill 15x15, Maja Design mønsterpapir som heter "Mina Vänner Paula". Blomst med sølv brads og rondell, charms fra Eli Kristin festet med scrappers floss. Hjertelig! Tekststempel fra Papirgleder igjen på samme tags.

Måtte hente sykt barn på skolen i dag, vi hoster og harker litt her i huset for tiden. Lite søvn av den grunn, resulterte i hodepine for godjenta vår. Så vi koser oss hjemme, og satser på å bli friskere av det.
Takk for besøket i bloggen min!

5 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Hei Rita, nydelige farger og kortdetaljer. Veldig fine! :) Grønt er en flott farge ja.. når jeg tenker meg litt om er det vel få ganger jeg har benyttet noe særlig grønt jeg også! *må tenke nytt*

God bedring til Synne og dere alle der i huset, ikke noe særlig å gå slik å harke over tid heller ;)

See u!

Jorunn sa...

Nyydelige grønne kort!!!
Herlig bilde og du fikk heilheita så elegant!!!

Klem,
Jorunn

Heidi sa...

Dette var bare helt nyyyyydelig Rita. Og grønt er virkelig vakkert. Kunne nesten ikke se meg mett på disse kortene her jeg.
Huff så kjedelig med sykt barn håper hun kommer seg raskt igjen.
På jobben hos meg sendte vi hjem 9 unger med oppkast og diare - festlig kan du tro .......og nå er jeg vel rimelig i faresonen selv etter den jobben vi hadde med det som kom opp og ut!!!!!

Kos deg resten av kvelden nå skal jeg få de unge håpefulle i seng

Klemmer fra
Heidi

May-Bente sa...

Dette var virkelig et nydelig kort, ble sittende en stund å bare studere det.
klem

Anita sa...

Hei! Disse var bare såååå nydelige!
Rolige, enkle og fine!
Ha en fin og sykdomsfri uke!