søndag 1. februar 2009

Mer vintage

Fikk laget en god del kort i helgen også, på tross av at jeg har vært fotballenke hele helgen (eller kanskje på grunn av ~hehe~). Med store, snille barn er det jo ingen sak at alle holder på med sitt en stund.

Har bla laget en bunke vintage kort, og faktisk også startet på konfirmasjonskortene.
Her er et par:

Materialliste: Bazzill, Maja Design papir, bilde fra nettet pusset med sandpapir. Bling, en bit av en gammel bok. Den er svertet med en ny Cat's eye Chestnut Roan, så det kom plutselig mye gitt ;) Tekststempel fra Papirgleder, maskert og stemplet med RF swirl. Flott teknikk, inspirert av Anita.


Materialliste: Bazzill, mønsterark av ukjent produsent (loppiskjøp på PG). Bilde fra nettet, igjen pusset med sandpapir i kantene. Bånd, bling og bit av gammel bok.

Ha en strålende uke!

6 kommentarer:

Torill sa...

Disse bildene dine er bare så utrolig skjønne!! Flotte kort!
Lurt å ha noen slike liggende:-)

Eli Kristin sa...

Herlige kort Rita, tror du virkelig har fått sansen for litt bling bling og vintage nå, he-he! Kjekt å ha en artig hobby å kose seg med når karene våre spiller fotball og ungene er så snille så :)

Kalyani og Kevin var med foreldrene mine i dag, så derfor ringte hun ikke til Synne. De dro på tur. Jeg var sliten bak og var på behandling hos naprapat. Fantastisk! See u i morgen!

Heidi sa...

Hei vennen min
Endelig fikk jeg satt meg ned litt på Macèn min og sett på noen blogger. Jeg som liksom skulle lage så masse og være så kreativ denne helgen! Ble ikke mye av det nei istedet ble det ryddet i skuffer og skap og vasket haugevis med klær. Fy så kjedelig men akk så deilig nå når det er gjort.
Godt å komme inn her nå og nyte synet av alt det fine du har laget,du er jo bare såååå flink.
Skjønner ikke hvordan du får tid til alt jeg. De vintage kortene dine bare digger jeg de er så sarte og skjønne.

Nå skal jeg krype under dyna

nattaklem fra
Heidi

MAren sa...

Fantastisk flotte kort du lager!

Hanne sa...

Så flotte vintagekort du har laget!

Iren sa...

Så mange flotte kort du har laga!!!

Klem