onsdag 11. februar 2009

Konfirmasjonskort

Har som sagt startet med noen enkle konfimantkort til saglsboksen min. Så de er uten navn/dato. Greit å ha når rushet starter.
Har fått i oppdrag å levere innbydelser/bordkort til 3 konfimasjoner. Og når lillesøster skal ha storbryllup til sommeren, blir det nok å henge fingrene i fremover. Men som jeg sier: Den største jobben er å lage den første. Etter det er det samlebåndprinsippet som teller.

Her er to av de enkle kortene:

Materialliste: Blå bazzill 15x15, Toga mønsterark Scott-4. Magnolia gutt malt med distress, glossy accent på blomster og belte. Div blomster med svarte brads og rondeller. Tekststempel fra Papirgleder.

Dette kortet er med for å vise hvor mye papir betyr, og hvor enkelt det kan gjøres.
Kutte, stemple, ferdig. Stort enklere blir det ikke. Ikke noe prangende kort, men synes det ble fint med det papiret alene.

Materialliste: Hvit og blå bazzill, mønsterpapir fra Rouge de Garden som heter jin n'03. Lekkert papir. Samme tekststempel som kortet over. Liker det godt, sikkert fordi det er det sist kjøpte konfimasjonsstempelet...

Ha en fortsatt fin dag :o)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Dette var kjempefin konfirmasjonskort!!
Beundrer deg som orker å gå løs på sånne samlebåndoppdrag. Det hadde jeg aldri orket!!

Ha en fin kveld.
Klem Marianne:)

Eli Kristin sa...

Nyydelige kort Rita, begge er lekre på hver sin måte! :) Du har jammen nok å henge fingrene i med, så du gjør lurt i å være føre var med disse. Har fått noen småbestillinger til baby/jubilanter for noen jeg kjenner, ellers driver jeg bare med mine egne saker. Har ikke tid til mer! :o

Heia Norge, ser på kampen også, hi-hi! ;)

Torill sa...

Disse var kjempesøte!!

Tusen takk for koselige ord! Ja, Screppa er en liten bigesjeft, som gjør at jeg kan leve ut litt av drømmen min! Har eget lokale som jeg arrangerer kurs og treff på, men SteinkjerScrepp{a} er så stort at jeg har leid eget lokale! Håper det blir like bra som tanken er:-)
Takk takk!

Nina sa...

Heisann, Rita :)

To kjempe fine konfirmasjonskort, falt pladask for det nederste. Super lekkert ark *sukk*

Ha en fin lørdag og valentine *klem*

Jorunn sa...

Så herlige konfirmasjonskort!!!

Det nederste var berre sååå lekkert! Falt pladask for fargen og designet!

Ha en flott Valentines dag!

klem,
Jorunn