tirsdag 3. februar 2009

To Sarah Kay kort

Hentet frem et par ferdig malte trykk i går kveld, og da er det jo kjapt kjapt å snekre sammen et par kort. Her er to kort med samme stempel i ulike farger.

Materialliste: Bazzill, mønsterark fra Toga, Scott-4. Sarah Kay stempel malt med distress, div blomster og samme maskerinsteknikk på tekststempel som i forrige innlegg. Tekststempel fra Papirgleder, swirl fra Rhonna Farrer.

Materialliste: Bazzill, mønsterark fra Daisyd's, fram og bakside av samme ark. Blomster, brads, rondell, charms festet i scrappers floss. Bling, tekststempel fra Papirgleder på WWP tags. (det tekststempelet er mye brukt altså, spesielt etter at jeg delte det i to.)

Ha en flotter dag :o)

5 kommentarer:

Maya sa...

Kjempeflotte kort!
SK er jo bare så nyydelig da :)
Og guriland for noen lekre vintage kort under her!!
Ha en flott tirsdag,
klem fra Maya :)

Jorunn sa...

2 nydelige kort igjen! Er sååå herlige ho jenta der! Lekre farger!

klem,
Jorunn

Maren sa...

Takk for kjempehyggelig hilsen i bloggen min!

Så utrolig flotte disse kortene var! Kanskje du har lyst til å selge kortene dine via butikken? De var nydelige!

Ha en strålende dag!

Eli Kristin sa...

Herlig stempel - det går i distress skjønner jeg? Du har brukt litt sterkere farger enn du pleier ser jeg. Gjør seg glimrende sammen med pynt og stæsj på kortene dine. Flotte!!

Heidi sa...

Nydelige kort vennen min. Jeg skulle lage ferdig noe i dag jeg også men sovnet på sofaen som en dupp og våknet ikke før nå nesten. Og nå er det jo bare å legge seg igjen. For en bortkastet kveld sukk.Fikk ikke med meg de frustrerte fruene engang så de må jeg inn på Itunes og sjekke ut en annen dag!

Ha en fin natt da snuppa mi

Klemmer fra
Heidi