fredag 30. januar 2009

Rosa småkort

Dårlig med kortlaging i ukene nå når jeg jobber fullt. Så gitt om jeg gleder meg til helgene... Unner meg en time eller to på rommet i helgene, etter endt arbeidsuke.

Her er to av kortene jeg lagde forrige uke. De er enkle, siden de skal i salgsboksen min. Og så har jeg fått litt dilla på 10x15:

Materialliste: Bazzill 10x15, Sugared fra BG mønsterpapir. Motivet er fra Sagen, kjøpt hos Landhandleren her i Florø. Petaloo blomster med gratulerer stempel fra ???. Blonde, rosa stifter, rufset og svertede kanter.

Materialliste: Bazzill 10x15, krøllet mønsterpapir av ukjent merke, kjøpt på loppis hos Papirgleder. Derifra kommer også tekststempelet, stemplet på dies fra QK. Prima blomster med bling.

Stikk forresten innom bloggen til Lena Katrine, hun kjører en flott candy for å feire 10.000 besøkende. Sjekk ut de flotte kortene hennes når du først er der, vel verdt det! Hun har også en del toutorals på hvordan hun utfører ulike teknikker, så her er mye å lære også! (selv likte jeg veldig godt den om reversed masking!)

Riktig god helg!

10 kommentarer:

Torill sa...

Kjempesøte kort!!!
God helg til deg også!

Jorunn sa...

Så herlige småkort!!! <3
Nydelige sarte farger!!!

Ha ei riktig god helg, der ute i havgapet!!! =D

Klem,
Jorunn

Eli sa...

Herlige kort du har laget her. Og, du, takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Er sp lei papirer som flyter overalt i kofferten etc, så måtte noe gjøre...

Audhild sa...

Så flotte disse kortene var. Nydelige farger du har brukt.

Ønsker deg en god helg

Anita sa...

Hei!
Her kommer en liten Førde-hilsen!
Synes det er så kjekt når eg oppdager flere likesinnede bloggere fra "nærområdet".
Kjempefine kort du lager! Og veldig kjekt med den oppskrifter/tips -spalten din! Lurt!
En god helg fra Førde :D

Anita sa...

Takk for koselig hilsen du la igjen i bloggen min!
Ja, et treff er eg helt med på! Det får vi prøve å få til, hadde vært koselig å møte menneskene bak kortene =)
Anita

Torill sa...

Hei! Tusen tusen takk for utrolig koselig kommentar på bloggen min! Jo, jeg har brukt dette bildet før på en LO. Betyr mye den også, kanskje mer - for den laget jeg da pappa lå i koma og vi håpet at han skulle våkne igjen!

Tusen takk for omtanken og medfølelsen!!

klemmer fra meg - og ha en super søndag i morgen!

Eli Kristin sa...

Hei Rita, søte råååsa kort! ;) Lite scrapping her også, men nå av mer "naturlige årsaker", hi-hi :) Det var faktisk herlig å komme seg ut i skauen på tur - både mobil og kamera var med så klart. Gikk helt greitt om enn litt sent!

Det var litt sent før jeg så meldingen din, men jeg har sagt til Kalyani at hun får ta en tlf til Synne i morgen kanskje. Hvis ikke hun får noe skummelt da, ha-ha!! God lørdagskveld - kose dere fotball-enken og barn. Riktig god bedring Rita - håper formen er bedre idag!

Marit sa...

Det er deilig og endre litt på formatet fra tid til annen ja :)Disse ble kjempesøte og bildet av jenta var jo bare så utrolig herlig.

Lena Katrine sa...

Heisann!

Takk for at du har skrevet om candyen - og bloggen min!
Du er selvsagt med i trekningen - lykke til!