onsdag 7. januar 2009

Grattis

Min snille og gode venninne fyller år i dag, gratulerer Siv!! Jeg følger sakte men sikkert etter deg, men akkurat nå er du myyye eldre enn meg ;o)

Her er kortet jeg har laget. Litt enkelt, men med ett av mine absolutte favorittpapirer.

Materialliste: Bazzill, Crate paper mønsterpapir, Prudence Concideration. Tapet bak mønsterpapiret.BanglaMarie rammestempel, tekststempel fra Papirgleder. AC thickers med Gloss Touch. Tok litt GT rundt omkring på mønsterpapiret også, og på det lille hjertet på rammestempelet.

Ha en strålende uke. Jeg gleder meg til bursdagsbesøk i ettermiddag jeg :o)

5 kommentarer:

Marte sa...

Knis!! Du er søt altså! :)

Julen var veldig hyggelig, men hele desember har vært "amputert" da både Ronny og jeg har ligget med magevirus i flere uker.. Kjedelig altså! Nyttårsaften var rolig, med gode venner og barn. Festingen sparer vi til neste år ;)

Jeg holder på å male meg ihjel her, har fått dilla på distress! Endelig er de på min side også. Jeg har tidligere forbannet dem opp og ned, men det nye året har gitt meg ny giv :P Får legge ut bilder senere i dag, nå har det vært stille lenge på somlelitt bloggen :)

Klem på deg

Marte sa...

...og her slutter forresten egotrippen...

Kortet du har laget til Siv er kjempestilig! Jeg synes fargene du har brukt er helt knæsje sammen, og den notat firkanten var så søt med hjerte på! :) Flink er du!

Jorunn sa...

Herlig bursdagskort! Lekkert med det turkise mot det brune!!
Heldig venninne du har! =)

Klem,
Jorunn

Heidi sa...

Turkis og brunt er favoritten min etter rosa og brunt tjiihiiii! Dette var bare helt knall lekkert Rita vennen. Det enkle er ofte det beste og det er jo dette et bevis på. Synes du er så utrolig flink til å lage kort i denne stilen jeg - og det blir alltid så gjennomført lekkert! FLINKA!!!!!!

Nattaklem fra
Heidi

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛