søndag 18. januar 2009

Hummer og kanari

Flere kort til salgsboksen min, tror jeg har laget 15 kort denne helgen også. Så da blir det påfyll med mye forskjellige typer kort.

Materialliste: Kortkartong fra pakke kjøpt hos Papirgleder, måler ca 10x15. Sarah Kay motiv malt med distress refiller. Mitt første forsøk på å lage litt skygge rundt motivet.. Ikke helt vellykket, tror jeg må kjøpe meg Tim Holtz sitt produkt til denne teknikken. Petaloo blomst med bling, hvit bølgepapp, bir av en gammel bok som er knurvet og distresset. Gren fra QK Revolition.

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapiret er Grunge P194 Rebel fra Kaiser Craft, utrolig kult det papiret. Magnolia Edwin, også malt med distress refiller. En av mine mange supre klestager som jeg har spart på, tekststempel fra Papirgleder stanset ut med WWP.

Her er det storm denne helgen også, så vi følger med på nettet om det blir skirenn eller ikke i dag. I kveld skal vi på kino og se Max Manus, og det ser jeg frem til. Har ventet lenge på den filmen.

7 kommentarer:

Nina sa...

Oi, oi, oi, så mye lekkert du har laget i det siste :)

Torill sa...

Så flotte kort - og så effektiv:-) og det Sarah Kay-stempelet er jo helt nydelig!!

Liv sa...

Hei,
Kom tilfeldigvis over bloggen din i dag da jeg surfa litt på nettet. Nydelige kort du lager. Jeg har akkurat begynt med kortlaging i høst, og synes det er kjempeartig! Kommer til å følge med på bloggen din framover :)

Liv

Heidi sa...

15 kort på en helg????????? Nå datt jeg nesten av stolen. Kan du ikke sende over litt av arbeidslysten din til meg? Jeg er bare sååååå imponert vennen min. Og ikke nok med det - det du lager er jo alltid så lekkert også.
Her er Martine blitt bedre av astmaen sin men nå er det jeg som ligger strak med omgangssyke. Og tro meg det er ikke noe gøy i det hele tatt! Nå måtte jeg bare ut av senga litt og ta meg en liten bloggrunde.
Håper alt er bra hos deg - takk for alle koselige kommentarer i det siste - jeg setter utrolig pris på deg

Klemmer fra
Heidi

Eli Kristin sa...

15!?!! Jeg tror du har låst døren og kastet nøkkelen til hobbykroken din Rita, hi-hi! Blir helt imponert - ja så imponert at du herved kan sjekke ut min blogg for en liten sak til deg, he-he ;)

Kjempeflotte kort Rita! Sees i morgen ;)

Eli Kristin sa...

Og du er blitt utfordret... :o
Klem fra meg

Eli Kristin sa...

...og til slutt... Har en liten overraskelse til deg i bloggen min jeg... se her.