fredag 2. januar 2009

Godt nytt år!

Litt treg med oppdatering her på bloggen, men dagene flyr mens vi nyter fridagene. Vi feiret jul alene hjemme vi 4, og det var så koselig. Kjekt med barn som er blitt såpass store at de deltar hele kvelden. Nå er de snart 7 og 10 år, så det er slutt på småbarnstiden her i huset.

Vi var en tur til svigers i romjulen, og der er det alltid like godt å komme. Rolige dager med god mat, og godt selskap! Takk til svigermor, som sendte oss kameraet vi glemte. Det kom godt med nyttårsaften!

Nyttårsaften feiret vi sammen med pappa, og 2 av mine søstre med barn. Det var også en flott kveld. Etter middag gikk vi nyttårsbukk hos mamma og nabolaget der, der vi gikk når vi var små. Fast tradisjon det :o) Så bar det til Kjippen, både barne kjippen kl 20, og voksen kjippen ved midnatt. Helt unik nyttårsfeiring her i Florø!! Verdt en titt!

Her et knippe bilder fra familien Søvik de siste ukene:

Nyttårsraketter
HNY!
Nyttårsbukken
Synne Heksagon

Nyttårsbukken
Magnus Spiderman
Magnus som Luciagutt

Magnus mistet sin første tann
Her rett før den datt ut

Har allerede rukket å lage noe kreativt, det får jeg vise frem en annen dag.
Ville bare ønske alle et godt nytt år, fyllt med glede, god helse og masse kreativitet!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Godt nyttår til deg også, kjære Rita! Så flotte bilder du hadde lagt ut, nyttårsbukk har jeg aldri hørt om, men nå har jeg jo etterhvert skjønt at dere i Florø er noe helt for dere selv *hehe*

God klem fra en nesten nedsnødd (ja, bare fysisk altså) Hanne :)

Heidi sa...

Kjempenydelige unger du har vennen - jeg må liksom bare si det for de smelter jo hjertet helt. Særlig det tannbildet er helt nydelig. Her er det bare å scrappe min venn!!!

Nyttårsklem fra
Heidi (litt sånn på etterskudd)