søndag 11. januar 2009

Bursdagskort til Mathias

I dag har vi feiret bursdagen til vår yngste nevø, som fylte 1 år forrige helg. En skikkelig hjerteknuser er han!

Her er 3 av kortene han fikk.

Materialliste: Blå bazzill, mønsterark fra den lokale husfliden. Chipboards malt med crackle paint. Den flasset sånn at jeg måtte ta på mer, og avsluttet med glossy accent på topp. Blomster fra Scrappers choise, med blå bling. Tekststempel fra Papirgleder på tags fra wwp. Festet med blå eyelet. Et lite gullhjerte til gullungen, festet med scrappers floss.

Materialliste: Hvit bazzill, blått mønsterark (også dette fra Husfliden, står ikke produsent på det..) Filt tog, sorte AC thickers rundinger som damp fra lokomotivet, hvit AC thiockers bokstav i den ene vogna. Petaloo blomst med bling og gren fra McGill punch. Datostempel fra Papirloftet, tekststempel fra Papirgleder.


Først må jeg si at dette kortet er utrolig uklart, pga den "Tykke" bamsepynten". Og fordi jeg er så utrolig lat at jeg ikke gidder å ta bilde av kortet. Sorry...

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterark fra Husfliden, ramme fra Ladybug and friends, stempel motiv fra Papirloftet. Tekststempel fra Papirgleder.
Skissen er av Anne Kristine hos Sukkersøtt. Pga min nevnte latskap med fotograferingen, leverte jeg ikke inn dette bidraget til Sukkersøtt.

Takk for besøket i bloggen min, blir kjempeglad om du legger igjen et lite spor etter deg :o)

7 kommentarer:

neeta sa...

Så mange nydelige kort du har lagd i det siste!:) Likte veldig godt det øverste her, med det krakelerte hjertet, utrolig flott!

Håper du har hatt en fin start på det nye året:) Ønsker deg en flott uke!

Klem fra Anita

Torill sa...

Så nydelige kort du har laget!!! Skikkelig flotte farger og nydelige detaljer!!

Marianne sa...

Kjempeflotte kort til den lille hjerteknuseren!!!
Ååå så deilige de er i den alderen:)

Klem Marianne:)

Line sa...

Kjempesøte bursdagskort.. ;)

Anonym sa...

Det var utrolig flotte kort Mathias fikk i går. Jeg måtte sette meg ned å se på de når barna var lagt. Helt enig at han er en hjerteknuser. Du er blitt så flink, Rita.......

Klem fra
Siri

Desiree sa...

Masse flott å titte på her inne hos deg! Takk for at du hjalp meg :)

Jannhild sa...

Hei på deg, vennen!!
Se her ja, herlig flotte kort!! Det øverste var råfint!! Knallstilig med crackle paint!!! Og jeg har ikke det.....enda.... ;)

Ha en finfin onsdag videre!!
KLEM