torsdag 22. januar 2009

Vintage kort

Forrige uke hadde Sukkersøtt en utfordring som gikk ut på å lage vintagekort. Her er hva de skrev som kan definere denne stilen:

"Vintage er i tiden som aldri før; lag på lag, krølling, riving, pussing, sverting... Dette er noen av de tingene som kan definere vintage stilen. Man kan bruke ekte vintagesaker, gamle blonder, gamle bilder, gulnede noteark, glansbilder og billetter. Eller man kan lage det selv med litt blekk og en kantskrape. Ofte er vintage assosiert med brune og eldete farger, men det kan like gjerne være sterke farger inspirert av 50-tallet eller den sarteste pastell."

Det er utrolig mange flotte vintage kort til inspirasjon i galleri og blogger rundt omkring. Har nok laget vintagekort før, men her er to kort til:


Materialliste: Hvit bazzill 15x15, mønsterark fra Maja design (fantastisk flott den serien!) med et BG ark som ramme/matte. Bildet fant jeg på nettet, pusset med sandpapir i kantene. Blonde, blomst og bling i ulike farger og former. Tim Holtz ring med sommerfugl charms. Grener fra McGill punch, nytt (for meg) tekststempel fra Papirgleder. Har stått på ønskelista mi lenge. (Hysj: Ikke fortell NOEN at jeg klarte å montere kortet med mønsterpapiret opp ned....)

Materialliste: Samme bazzill og mønsterark som over. Blonde, bit av en gammel bok, bling og homemade "gratulerer" banner etter inspirasjon av fantastisk dyktige Anita. Litt uklar scanning, da banneren bygde godt ut.

Klikk på bildene for å se de større.
Takk for besøket!

5 kommentarer:

Jannhild sa...

Ååååå så nydelig, Rita!!! Fantastisk flott vintage kort!!!

Kjempeflotte kort lenger nede her også!!
Og skal sei du produserer som bare det for tiden!!!

Klem fra Jannhild

Marianne sa...

Nyyydelig!!! Jeg elsker disse duse delikate fargene!!

Klem Marianne:)

Torill sa...

Så flotte disse var!!! Knall-lekkert!!
og det banneret var skikkelig stilig!!

Gro S sa...

For et fantastisk kort, Rita!!!! Nydelige farger. Skla si du har mye fint her på bloggen din...!!!!

Heidi sa...

Dette var bare utrolig vakkert vennen min. Smeltet helt når jeg så dette og misunner allerede den som får det. Vakkert motiv og pynten er bare såååååå skjønn sukk.
Denne stilen mestrer du virkelig. Tror je må prøve meg på noe slikt jeg også snart. Hadde bare døgnet hatt litt flere timer

Nattaklem fra
Heidi