søndag 10. april 2011

Fotokurs Dag 1

Da er en innholdsrik og særdeles lærerik kurshelg over. Har vært på kurs med Dag Solberg, sammen med 7 andre flotte damer. Takk for en super helg alle sammen!!

Har lært masse om både å finne motiv (linjer, former, lys, skygge) og jeg har blitt mer kjent med kameraet mitt (Canon 400D). Så har vi også lært litt om det å ta portretter av 1 eller flere personer, og fått noen nyttige tips med på veien også der.

Første dag fikk vi i oppdrag å ikke tenke innstillinger, men fokusere på å finne motiv. Tenke linjer, utsnitt, enkelt osv. Tok ca 120 bilder første dagen, og her er topp 5. Helt uredigerte!! Alle bilder tatt med mitt 18-200 mm objektiv.


Nå er hodet fullt av informasjon om blender, iso, tid og diverse andre innstillinger. Så nå er det bare å øve og øve.
Neste innlegg skal dere få se bildene fra dag 2. Da fikk vi en utfordring/begrensning, som nesten tok motet fra oss. Men vi kom i mål :)

Takk for besøket i bloggen min :)

3 kommentarer:

Heidi sa...

Oj så masse fine bilder da vennen min. elig at du har fått masse gode tips ang motiver ja. jeg har samme kamera som deg og skulle gjerne ha gått på kurs jeg også. Får satse på å ta et når studietiden er over (for da får jeg jo fritid så det holder )
Gleder meg ti å se flere bilder

Hjerteklem fra Heidi♥

Eli Kristin sa...

Flotte motiv og linjer kjære Rita! Jammen ble det mange nydelige bilder. Super topp 5 du har her!! :) Takk for ei fantastisk lærerik, morsom og utfordrende kurshelg. Nå får vi vri, vende og søke det gode bilde og tenke innstillinger ei stund.. så er vi klar for mer kursing, tjo-ho!! :D

Nyt kvelden med la familia, det skal jeg her. Datt litt sammen, mye som svirrer i topplokket nå, hi-hi! :D

Stor klem,
Eli Kristin

Anita sa...

Kjempeflotte bilder,Rita!!! Så utrolig kult, og mega heldige som har fått gått et slikt kurs!!!!!!!
Gleder meg til flere bilder!
Ha en fin uke, klem, Anita ;)