lørdag 16. april 2011

Invitasjoner til konfirmasjon

Lagde invitasjoner til konfirmasjon på bestilling for en måneds tid siden. Skal strakstil med bordkortene til samme konfirmant, og det blir også kjekt. Maja Design sine papirer er en fornøyelse å jobbe med. Flott kvalitet, og fantastisk design.

Fremsiden
Innsiden
Baksiden
24 stk samlet

Materialliste: kort i 13x13 cm fra en kortpakke kjøpt hos Papirgleder. Maja Design mønsterpapir fra to ulike serier. Det lilla er 'Söders höjder' fra Ska vi ta en Fika serien. Det lyse er 'Av hela mitt hjärta' fra Crea Dien serien. Blomster fra WOC, MS sommerfugl og blader. Invitasjon stempel fra Kreativ Hobby, personlig stempel fra Scrapmagasinet, spellbinders. Alle kanter er skrapet med saks, jeg får det best til med den..
Riktig god påske!!


3 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Wow, litt av et stykke arbeid der Rita. Nydelige og personlige invitasjoner, du er flinke! :) Herlige papirer også.

Ha ei riktig god påske snuppa, takk for sist - veldig kjekt! :D

Påskeklem fra meg,
Eli Kristin

Eli Kristin sa...

En liten hilsen til deg i bloggen min... se her.

Heidi sa...

Oj skal si du har jobbet min venn - og for et flott resultat. Inbydelsene ble jo kjempelekre. De papirene er superfine.Jeg elsker de og kan igrunn aldri få nok av papirer som det der :)
Her går det i oppgaveskriving mens familien koser seg på hytta. De kommer ned igjen lørdag, og det er igrunn ganske deilig å få fred til det jeg holder på med. Nermer seg med stormskritt eksamen også nå og jeg kjenner angsten komme he he. Men det er vell sånn det skal være? Snart er jeg jammen halveis med "bare" 2 år igjen!
Ha en super påske vennen min-nyte solen og våren

Klem klem