onsdag 13. april 2011

Vennebursdager

Sist helg var ungene i hver sin bowlingbursdag. Her er kortene til vennene:

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra BoBunny (dere husket at jeg var #1 BoBunny fan hehe) TH Vintage bokstaver og tall i samme mønsterpapr, bare baksiden. Diverse blomster med svarte halvperler inni. Osteklut fra HappyHobby på Gjøvik, sprayet med distress ink tilsatt litt skimmer. Tekststempel på innsiden fra Papirloftet, og personlig stempel på baksiden fra Papirgleder. Bilde lånt fra Iselin sin Facebook profil, flott og kult bilde.

Så kort #2:

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose (igjen...) og mønsterpapir fra Kaiser Craft. Begynner å bli gammelt det papiret nå, men jeg kjøpte en del av det. Heldigvis, for jeg liker det fremdeles. Restebit av et BoBunny ark, tag med tau, Bit av en gammel bok. Har også brukt TH sitt vintage alfabet her, men nå i blå foam. Et par TH pyntedingser. På innsiden tag (QK) og skrivefelt (spellbinders) badet i kaffe, swirlstempel fra Inkadinkado. Ufarget bit av en osteklut. Litt bølgepapp og samme personlige stempel på baksiden. Sladdet bilder fra min sønns bowlingbursdag for ikke så lenge siden.

Da har jeg tatt påskeferie, 13 dager til sammen. Litt avspasering og litt ferie. Herlig. Da skal vi endelig få besøkt svigers, og det er altfor lenge siden sist. Gleder meg masse!

Takk for besøket i bloggen min!!


1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Flotte kuule kort Rita, skjønner at du har dilla på ostekluter, thi-hi! :) Stilig det, har ikke testet det ut. Det bildet av Iselin var så stilig og du har kjørt "stilen" på kortet også.

Kose deg på klubb i kveld. Sees på dill i morgen kveld vi ;)