onsdag 8. august 2012

Ferieslutt ~ Graphic 45 tagkort mann

Da er sommerferien 2012 over, og hverdagen er tilbake. I allefall for oss voksne i huset, ungene kan nyte enda 2 uker før skolen starter igjen. Spennende høst for oss, Synne datter skal på ungdomsskolen og Magnus sønn skal begynne i storskolen (5 klasse). Så årene går jammen fort.

Årets ferie ble storbyferie, etter ungenes egne ønsker. Siden vi var 2 uker i Egypt i julen, ville de nå ha opplevelsesferie. Så vi hadde 4 dager i Stockholm, 4 dager i København og avsluttet med å være turister et par dager i Bergen. Så vi hadde en innholdsrik ferie i år.

Mandag feiret Kjetil mann bursdag, og det ble selvsagt markert. Ble såååå inspirert av Hanne sine kreasjoner i siste nummer av Ett Trykk, at jeg lagde en tagbok/kort à la henne. Hun lager de nydeligste kort, så ikke vanskelig å bli inspirert. 

Min tagbok ble av det maskuline slaget, med papirer utelukkende fra Graphic 45. Slik ble den:Fremsiden
Innsiden med tager
Tager
(ungene fikk skrive en personlig hilsen på hver sin tag, med bilde av den respektive på baksiden)
Baksiden på tagene
(bilder av snille pappaen med ungene fra årets ferie)
Nærbilde 1
Nærbilde 2
Detalj på baksiden av selve kortet
The end, siste side

Materialliste: Kraft kartong, mønsterpapir fra Graphic 45. TH klokkepynt, halvperler, MS kantpunch. Brukt dabber, osteklut og pebbles. QK Moonlight bokstaver og QK Harvest tall.
Tager med hampetau, hjerte charms fra Kutt Ut, halvperler, MS kantpunch, TH pynt, tekststempel fra Kort og Godt og Norsk Stempelblad. Farget seam binding bånd.
På tagene teksstempel fra NSS (stjerne tekst) og Papirgleder ( Til verdens beste) og Tiny alphas. Stjerne stempel fra Inkido.
På baksiden av tagene er det bilder fra årest sommerferie.
På baksiden av kortet er det tekststempler fra Norsk Stempelblad igjen, og på aller siste bakside tekststempel fra Papirgleder (Du er super kul).

Permene er forresten litt stiv kartong kledd med mønsterpapir. Oppskift i siste nummer av Ett Trykk.

Takk for besøket i bloggen!

1 kommentar:

Anita sa...

Så utrolig stilig Rita!!! Du kan dette med "herrekort"!! ;)) Veldig flott, så kjekt med bilder og gode tekster :)
Var flere fine kort nedover her, likte godt det til svogeren din med bildeserien! Mega bra! Blir så mye mer personlig med bilder, og så var det så maskulint og tøft!
Ha en fin helg!
KLEM, Anita ;)