tirsdag 28. oktober 2008

Flere julekort

Det går i julekort for tiden, kortbunken vokser sakte men sikkert.

Som dere ser på det nederste kortet, klarte jeg til slutt å få malt litt julestempel. Ble kanskje litt lite rødfarge, men jeg bare øver videre. Takk Anita for tips om blanding av rødfarge, det funket!

Materialliste: Bazzill, BG Figgy Pudding mønsterpapir, sangtekst fra Kort og Godt, tekststempel fra Kreativ Hobby. QK kristor, bær med craccle accent, 3 blanke snøkrystaller som lyser så fint i scanningen.... Kakeserviett, svertet kanter.

Materialliste: Bazzill, BG Figgy Pudding mønsterark. Magnolia stempel malt med distress. Blonde fra Husfliden i byn, tall fra Panduro, "God Jul" stempel fra Papirloftet på en QK tag. Glitterlim på bær og vinger. Ellers mye likt det over.
Og her snør det, så jeg lar muligens bilen stå og tar bussen hjem fra jobb i dag :o)
Takk for besøket!

7 kommentarer:

Heidi sa...

åååå så nydelige julekort vennen min. Heldige deg som har en bunke som vokser. Min går det rimelig treigt med egentlig. Men heldigvis noen dager igjen ennå da. Men det er liksom rimelig langt fram til 80 - 90 stk.
Kaldt og snø i luften her også i dag men heldigvis ikke glatt. Jeg hater å kjøre på vinterføre.

Ha en toppers tirsdag da - her skal jeg snart avgårde på dans med Martine.

Klem fra
Heidi

Gladie sa...

Så flotte julekort! Det nederste var helt nydelig :)

Du, innen vi skal hjem om halvannen time så har sikkert sola som titter frem nå smeltet det meste. Ser det er ikke noe igjen i "sporene" utenfor her. men tror jeg skal sette guttungen i sving med å skifte dekk i ettermiddag lell... Skjønt, værmeldingen sier jo masse sol fremover... hm ... Hater sånt vær, jeg ;)

Eli Kristin sa...

Nydelige kort Rita - det nederste fikk nesten en koselig gammeldags sjarm over seg også. Flotte farger & detaljer!

Kos deg i kveld!

Eli Kristin sa...

PS - sliter du fortsatt med gigant-størrelse på bildene i innlegg og sånt...? Jeg har hatt trøbbel med de to siste innleggene.. og bildene ble GIGANT-store, puh! :o

Nina sa...

For noen utrolig flotte julekort du har laget :)
Jeg har holdt på så lenge med de, at jeg nesten er litt lei. Gudskjelov er det også noen bursdager fremover, sånn at det går an å lage litt annet...
Ha en fortsatt fin kveld *klem*

Eli Kristin sa...

Hørte Synne ble syk i dag stakkars. Håper det står bedre til i kveld? Jenta mi var hjemme i går, ikke i form i det hele tatt! Jeg skal til Bergen i morgen og torsdag, så sees freda'n på jobb igjen :)

Heidi sa...

Kjære søte Rita vennen

Å for en lykke når jeg åpnet postkassen i dag.
Tenk der lå det post fra deg. Hadde det ikke vært for ørene så hadde nok smilet gått helt rundt.
Og ikke nok med at det lå et aldeles nydelig kort inni - men det var jo mengder med lekkerbiter oppi som får en kortlager til å få stjerner i øynene.
Å som jeg gleder meg til å bruke alt dette.
Hadde du vært her nå hadde jeg klemt deg flat (iallefall nesten)
Tusen tusen takk vennen du er bare så skjønn.

Kjempeklem og smask på kinnet fra
Heidi