søndag 26. oktober 2008

Helgas kort

Vet ikke hva som plutselig skal skje når jeg laster ned filene, men de blir helt feil størrelse... Jeg må dra og forminske i alle retninger. Så om kortene ser litt feil ut i forhold til virkelige mål, så er det forklaringen.

Først et kort som er veeeldig likt et jeg tidligere har laget. Ei av damene på jobben likte det så godt, at hun bestilte flere. Legger det allikevel inn her for å vise at jeg endelig har fått Petaloo blomster i hus, jippi :o) Har ønsket meg slike lenge, og kjøpte en hel drøss på Papirloftet nylig.

Materialliste: Bazzill, AC mønsterark, Art Impression stempel malt med distress. Tekststempel fra KH, petaloo blomst med prima og grønn blingblomst i midten. Hjørnepunch. Lærte også i helgen at flytende lim, som glossy accent, ikke duger på stoffblomster. Kun papirblomstene. Så da ble den grønne festet med glue dots i stedet.

Materialliste: Bazzill, mønsterark fra BG, Figgy pudding serien. Har masse igjen etter i fjor, da jeg trodde aldri det ville komme finere julepapir ~arg~ Så den som ikke har kjøpt så mye av årets nydelige produkjson (f.eks 3ndy sine) er meg. Men man lærer (tror jeg. Nå tror jeg ingen julepapir kan bli finere enn 3ndy sine...). Prima blomster med bling. "Deilig er jorden" stempel fra Kort og godt, "God jul" stempel fra Papirloftet. Tags fra Panduro, svertet både her og der.

Ellers et lite tips: Har laget en egen liste over kortoppskrifter og tips til høyre i menyen. Laget den for å ikke miste gode tips av syne. Så mye jeg har lyst å prøve, men som jeg ikke har tid til akkurat der og da. Så da skal jeg begynne å legge de der, og om de kan glede flere er det bare supert :o)

Ha en strålende uke, de som ikke blåste bort i orkanen i helgen....

4 kommentarer:

Heidi sa...

Så flotte kort du har laget vennen. Den hoppende damen er jo bare såååååå hærlig og får fram smilet hver eneste gang jeg ser det. Kan aldri bli for mange slike.
Og den julekortet var helt nydelig. Kjempelekkert med de blomstene.

Ha en fortsatt fin søndag da snuppa, og jeg ler ennå over det med flaskelappen :o)

Stor klem fra
Heidi

Gladie sa...

Kult kort, det øverste :)
Vi er ikke blåst vekk her inne i alle fall - men det knaka stygt i huset en periode :/ Ha en fortsatt flott søndag :)

Eli Kristin sa...

Hei Rita, takk for kommentaren din. Godt du har ei storesøster som lokker deg ut i skauen, hi-hi!

Flotte kort - jeg syns det er så artig det der øverste også, blir glad av det! Og de julekortene er det bare til å øse på med for de er flotte RITA!!! ;)

Kan trøste deg med at jeg skjønner ikke hva som skjer med bildene idag jeg heller, de blir jo gigantstore i innlegget. Drar og vender jeg også, puh! Den danselinken fant jeg ut av i dag, så det er ikke rart du ikke fikk sett den før... Min feil, fnis!

Fortsatt god søndagskveld i stova!!

Torill sa...

Så kult med de linkene!!!
Og flotte kort!!!
klem