torsdag 23. oktober 2008

Julekort - årets første

Da er jeg som sagt i gang med julekort. Så koselig å sitte å snekre sammen. Skulle nesten hatt litt julemusikk i bakgrunnen, men det får nok vente 1 mnd til.

Har prøvd å male jule-Magnolia stemplene mine, men får det ikke til... Så jeg må være kreativ å bruke andre motiv. Får se om jeg prøver igjen, men det var vanskelig å få den rette rødfargen. Må jo ikke nødvendigvis være så mye rødt da, men litt er jo fint. Så tips om maling av julestempel (distress) mottas med takk :o)

Får bare vist det ene kortet, da de andre ble så usannsynlig store når jeg lastet dem ned. Får høre med min dataguruscrappevenninne om råd (ja, det er deg Eli!)

Materialliste: Bazzill, Pinguins chillin mønsterark fra Imaginisce (pingviner på baksiden, derav navnet. Liker nå best den stripete siden jeg) Nydelig julestempel fra Kort og godt. Stemplet på tag fra Panduro, som er sprayet med distress fra mistflaske. QK julestjerne og kristorn. Crackle accent på de røde bærene. God jule stempel fra KH.

Magnus kom hjem fra skolen med feber i går, gikk rett og la seg. Har sovet helt til i dag, men kastet litt opp i natt også. Men når han våknet i dag, var han sulten. Og det er jo det beste bedringstegnet som finnes. Så vi er hjemme i dag, og skal nyte stormkastene innenfra.

Ha en fin dag alle, snart helg igjen.

4 kommentarer:

neeta sa...

Så utrolig fint julekort!:) Nydelig stempel, og så stilig å stemple på tag'en:)

And julefarge på distress. Det er fint å blande Aged mahogany med pittelitt Vintage photo. Prøv deg fram hvor mye du må ha, test på en bit av arket for å se at fargen er fin:) Skal straks legge ut et kort i bloggen der eg har brukt denne blandinga for å få julerød farge;)

Burde få til å treffes igjen ja, men vet ikke om jeg kan love noe nå, har ganske mye å gjøre for tida. Kanskje vi kan få til et lite "julekortverksted" litt nærmere jul?:)

Håper du får en fin dag inne i varmen! Skal våge meg ut litt seinere i dag, brrr..

Heidi sa...

Så nyyyyyydelig dette var Rita vennen min. Fikk jo julestemning med en gang jeg. De blomstene er så fine. Har de selv og de kommer nok på mange av julekortene i år ja.Vakkert stempel.
Håper Magnus koser seg med mammaen og at han snart blir frisk igjen.Flere i nabolaget her som driver og kaster opp også men vi har sluppet unna foreløbig iallefall. Ute regner det noe helt vannvittig og det er ganske deilig å være inne. Men om noen timer er det avgårde på jobb.

Ha en toppers dag

Klem fra
Heidi

Eli Kristin sa...

Hei snuppelure, takk for en koselig og fnisete tur på by'n med deg og våre andre kollegaer, hi-hi! Nå må du ikke være så pysete, få resten av de fine julekortene dine frem i bloggen din med seg :) Du er så flink så!!

Håper du blir med og hever glasset ved en senere anledning, denne fnisete varianten av Rita vil vi se mer av (alt med måte selvsagt), knegg!! Hej då!

Nina sa...

Kjempelekkert julekort du har laget, få se mer!