fredag 10. oktober 2008

Kosekort

Har ikke laget så mye kort denne uken, da vi har hatt høstferie. Ungene og jeg hadde noen koselige dager i Bergen hos svoger og svigerinne. Koste oss med lille Ingeborg, som ikke er så veldig liten lenger. Halvannet år, og riktig ei godjente. Takk for at vi fikk komme!

Her er noen kort jeg lagde før vi reiste:

Fremsiden

Innsiden

Materialliste: Bazzill, mønsterark Boxer fra BG, Magnolia stempel malt med distress. Tekststempel fra Papirgleder på WWP tags. Filtswirler fra Queen & Comp. Blå bling i midten et par plasser.

På innsiden har jeg brukt mine nye "On the edgde" stempel fra Autumn Leaves. Marianne snakket så varmt om disse, og de var virkelig flotte! Så takk for godt tips :o)

Materialliste: Bazzill, ukjent mønsterark, Sarah Kay stempel malt med distress. Blonde fra Husfliden, stifter og tekststempel fra Papirgleder.

God helg folkens!

3 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelige kort vennen min.Men det var jo ikke noe nytt fra deg det da! FLINKA!!!
Koselig at dere hadde det fint i Bergen-alltid kjekt å dra på besøk.

Ha en strålende helg. Jeg er uten både mann og barn, rart men jammen er det godt iblant også.

Stor klem fra
Heidi

Eli Kristin sa...

Hei Rita, så Synne i går, så da skjønte jeg at dere var hjemme igjen. Flotte kort og flott tur i høstferien, koselig det!

Jeg får igjen de to eldste en halv time før jeg må være på flyplassen selv i kveld, ikke noe kjekt. Reiser til Ålesund pga jobb. Som vanlig rydder og vasker jeg dagen før / samme dag de kommer hjem, fnis.. *lister rundt siden Henning sover etter nattskift*

Holdt på å bestille meg et Sarah Kay stempel - så heldigvis at du brukte det i det flotte kortet ditt her, så da låner jeg heller med snille Rita om det er ok? ;)

Sees på.... torsdag!!!

Marianne sa...

Så fint at du har kost deg i høstferien. Man MÅ jo ikke lage kort hver dag:)

Disse to var kjempefine, jeg bare elsker jo Sarah Kay:) Så fint at du likte kantstemplene, jeg må passe meg litt så jeg ikke bruker dem hele tiden. Men bruker jeg dem ikke utenpå kortet, så er de jo nydelige å bruke inni.

Ha en super søndag.
Klem Marianne:)