tirsdag 29. juli 2008

Å bli satt pris på

Noe av det beste med å ha blogg, er at det er så lett å bli kjent med nye mennesker. Som deler gleden (og nesten lidenskap!!??) for samme hobby. Det er et hav av dyktige damer som deler raust av sine kreasjoner, tips og erfaringer.

Før jeg fikk min egen blogg, signerte jeg alltid som Rita i Florø. Dette for å plassere meg geografisk, og for ikke at noen skulle tro jeg var en annen Rita. (Flere med samme navn i dette gamet Ü) Nå er det nesten sånn at det er litt morsomt å signere med det, og så er jeg jo veldig stolt av barndomsbyen min!!

Har vært så heldig å bli tildelt et par awarder av noen av disse super hyggelige damene som jeg er blitt kjent med over nettet. Her er de:


Denne har jeg fått av Eli Kristin og Heidi:

Tusen hjertelig takk begge to, for at dere setter pris på bloggen min. Skynder meg å si at bloggene deres får besøk av meg, minst en gang for dagen! Så denne sender jeg tilbake som en boomerang! (Dukk!! som Tigergutt sier)

Denne sender jeg videre til Jorunn, Hanne, Marte Somlelitt (som jeg kaller henne), Hannemor, Lenes Stempelkrok og Desiree. Fantastiske blogger!! Ellers blir linkene til høyre på fleres blogger flittig besøkt!

Denne fikk jeg av gode, snille Hanne:

The rules of the award:
1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog.
3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. you must link back to whoever gave you the award.


Quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.

Nå kan jeg ikke skryte av å ha så fryktelig mange faste besøkende i min blogg. Men skal prøve å nominere videre:

4 personer som er trofaste gjengangere er Eli Kristin, Heidi (når hun ikke er på ferie...), Marte og ikke minst Hanne selv. Jeg gir den galant tilbake jeg, Hanne!

1 som er relativt ny på min blogg, er vel Gladie. Men hun bor ikke akkurat på den andre siden av jorden, hehe. Bare noen hundre meter øst herfra faktisk, så hun fyller nok ikke alle kriteriene. Men om vi tenker at hilsenen går vestover, har den jo vært rundt hele jorden før den havner hos deg, Irene!

Wild woman award, også fra Hanne:

Here are the rules:
1. You can give it to one or one hundred or any number inbetween - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite; Women,Art,Life;Weaving it all together so she can go visit all these wonderful women.
Purpose of the Award: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.
So then I'll pass it on to Eli Kristin, Heidi, Kristine, Irene/Gladie, Åshild, Marte Somlelitt, Jorunn and of course: Back to you Hanne!

5 kommentarer:

Kristine sa...

Tuuuusen takk søte Rita i Florø ;) *fniis*
Den varmer om hjertet så jeg blir enda varmere her i solsteiken! Litt fælt at det er så varmt når jeg jobber...
Stor klem fra Kristine i Hardanger(men som egentlig er fra Bergen)
;)

Desiree sa...

Hei Rita i Florø! :) Tusen takk for awarden, blir så glad når man får slike tilbakemeldinger fra andre på det man gjør!
Så koselig at du er innom bloggen min da! Prøver å være flink å stikke innom andres blogg, men er ikke bestandig at tiden strekker til, og nå har jeg jammen meg funnet deg også! SKal forsøke å være flink å komme innom, for det var mye fint å se her!
Ha en fin dag!
Klem fra Desiree

Marte sa...

Marte Somlelitt blir rørt, og synes Rita i Florø er helt toppers! Er så glad i å besøke bloggen din,og lese alle festlige ord du skriver! Koser meg ordentlig her inne, og kortene du lager er så fine!!

Marte Somlelitt har forresten vasket vinduer i dag. Bare så det er sagt... :P

Ha en kjempefin dag søte Rita i Florø.

Stor klem fra Marte effektiv.

Hanne sa...

... og Hanne Supersliten følger opp med å bukke (eller var det neie) og takke masse for dine gode varme ord og priser! Dette var akkurat det jeg trengte etter en laaang arbeidsdag i solsteiken :/

Nattaklem til Florø :)

Gladie sa...

Har kobla ut nettet et par dager - dette var hyggelig overraskelse! Tusen takk! :D Og kreavtiv i geografien er du også *fnis*.