søndag 20. juli 2008

Blog candy hos Hanne

Da er ferien over for denne gang, og tiden går jammen fort. Vi har kost oss i ferien, og fått med oss alt vi hadde planer om (bortsett fra at jeg og ungene ikke fikk viljen vår om å dra på Tusenfryd. Men vi gir ikke opp. En gang skal vi, så det er bare å innse det kjære snille mann!!)

Har bortimot abstinenser om å få litt tid ved hobbybenken, har ikke rørt noe på tre uker. Dessuten har jeg kjøpt meg så mye nytt, som også roper på meg. Så jeg gleder meg stort.

Ellers vil jeg tipse om blog candyen som Hanne har for tiden. Fantastisk mye fint hun gir bort til heldige vinnere. Alt hun ber om er noen vers/dikt som hun kanskje kan bruke på sine vakre kort. Så det er bare å hive seg med.

Hanne er en av de absolutt flinkeste kortlagere i landet, kreasjonene hennes er rett og slett kunst. Og hun har så utrolig mange flotte detaljer på kortene, at du må se flere ganger for å få med deg alt. I tillegg er hun rett og slett en super super hyggelig dame!!!

Nå er hun nettopp blitt medlem av Design Teamet (DT) til Sukkersøtt, som er den første helnorske kortutfordingsbloggen. Anita Areklett fra Florø er initiativtaker til denne bloggen. Start 1. august Jippi!!
Lykke til Anita, DT og alle brukere.

2 kommentarer:

Hanne sa...

Næmmen Rita da, herreminskaper for noen beskrivelser av meg da *rødme* men tusen takk altså!!!

Takk for at du deltar også, lykke til!
Masse gode klemmer :)

Maya sa...

Heisann Rita :)

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg! *klem*
Gleder meg villt til 1 august,og håper jeg kan være med på å spre litt inspirasjon :)

Klem fra Maya