mandag 30. juni 2008

Bryllup og pakking

Innimellom pakking og kaffe-besøk, har jeg fått laget et par kort i dag. Fikk både invitasjon til bryllup som er om en uke, og bestilling fra familien. Så det var litt kort frist, men kom i havn ~puh~

Framsiden

InnsidenBaksiden


Materialliste: Hvir bazzill, lilla håndlaget papir fra en samlepakke, prikkete vellumpapir, div. blomster og bånd. Og, jepp, er begynt å bruke stempeltrykk malt med distress, joho!! Tror det er Hänglar & Stanglar, fikk i allefall trykt det opp av Anita sine stempel. Nydelig par. En halvperle i halsen på ladyen, et tips jeg tror jeg har sett hos Hannemor. En stor inspirasjon for meg, med alle de lekre detaljene sine! Datostempel fra Papirloftet, QK nesting flowers og tags. 3D blomsten på innsiden hadde jeg i stæsjet fra før.
Materialliste: Hvit og rød bazzill, mønsterpapir fra Flair design som heter "Love in bloom". Samme H&A trykket malt med distress i andre farger ;o) En halvperle også her. Div blomster, retro blomster bøyd med bonefolder, brads. QK tags og tall i Metro alfabetet.


Framsiden

Baksiden

Materialliste: Mye likt det øverste kortet. Stor blomster her, og QK swirls i tillegg. "Til brudeparet" stempel fra Papirloftet. Dette kortet har ingen mottaker enda. Måtte bare smelle det sammen før jeg pakket vekk sakene mine.

Da er vi klar til ferie. Ønsker dere alle en riktig god sommer, så får vi se når bloggen blir oppdatert igjen. Blir ikke prioritert de neste ukene, for å si det sånn. Men bloggrunder må jeg ha, også i ferien.

Nyt sommeren, ferien og hverandre!!

8 kommentarer:

Kristine sa...

Nydelige kort Rita i Florø;)
Ha en flott ferie!
Klem fra meg i Hardanger ;)

Maren sa...

Kjempeflotte kort! Ville bare ønske deg en fortsatt god sommer, og en god ferie! Håper dere får masse sol!

Eli Kristin sa...

Flotte kort Rita! Nyt sommer'n med familien nå! :)

*Sommerklemmer fra meg*

Heidi sa...

WOW hva du klarer på kort tid da vennen - jeg er skikkelig imponert altså. Nydelig var det jo også - lekre farger og detaljer som vanlig.
Håper du får en superduper ferie med masse sol og fine opplevelser

Nattaklem fra
Heidi

Maya sa...

Kjempe flotte kort,med flotte detaljer!

Nyt sommer`n og kos deg :)

Klem fra Maya (som ikke bor i Florø *fnis* )

Hanne sa...

Du hildrane, hva du får til på kort tid!!! Imponerende asså!! Utrolig flotte kort, jeg likte nå spesielt det øverste. Disse kortene blir en bra start på ekteskapene, skulle jeg mene :)

Masse gode klemmer fra Hanne i Tønsberg (haha, bare midlertidig da)

Torill sa...

Så flotte kort! Du er så flink til å pynte på alle sidene!!! Stilig!

Jorunn sa...

Masse flott å sjå her igjen! Herlige bryllaupskort!
Skal seie du har fått dreis på den distress-malinga di!

Lurer på om eg skal ta å prøve meg igjen også... har jo liksom alt utstyret liggandes då.....
Hmmm.....

Ha en flott ferie!

Klem,
Jorunn!