lørdag 28. juni 2008

Ferie modus...

Det lakker og lir mot ferie. Er egentlig begynt, men så skal det skiftes hovedtavle på jobben denne helgen. Og da trengs det vakthold 24t, da hele bygget er uten strøm... Mao ingen nett-tilgang....
Skal jobbe i morgen 8-20, og tar med meg distress-tingene mine og to tjukke bøker. Så skal vi få tiden til å gå på et vis. Så innimellom brannrunder og ekstra vakthold, skal jeg kose meg jeg.
Har bestilling på noen bryllupskort som jeg absolutt skulle gjort før vi reiser. Fikk laget ett i dag. Slik ble det:
Fremsiden

Innsiden


Baksiden

Materialliste: Hvit og rød bazzill, hjerte mønsterpapir fra Lidl, stempel fra Norsk Stempelblad, tekst stempel fra Papirloftet, vals-stempel på innsiden fra Kort og Godt. Prima blomster og retro blomster fra min nye punch. QK alfabet Marisa bokstaver og Metro tall. Sølv brads og diverse hjerter fra dillet mitt. Og ja Hanne, jeg tegner strekene på innsiden selv :o)

Ønsker alle kjente og ukjente en riktig god sommer!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Å hu & hei, så stilig kan det altså gjøres *sukk* Synes du er en mester med disse fargene, man blir liksom så fylt av kjærlighet når man ser på det :) Og takk for at du svarte på de strekene - må si jeg er imponert!! Det er en detalj som gjør seg så veldig.

Kos deg med blekk & bøker i morra da Rita, høres da ut som en god økt, det der! :)

1000 gode trønderklemmer :)

Heidi sa...

Så elegant dette var vennen - men det er jo ikke noe nytt. Du er ekspert du på å få det til å se så lekkert og stilrent ut.
Håper du får en kjempefin sommer vennen. Her er det ennå 14 dager til ferie og jeg kjenner jeg begynner å bli litt utålmodig nå.Skal bli deilig å komme seg vekk litt ja.
Kose deg masse, og titt på bloggen min når du får tid for det er en liten pris til deg der inne


Sommerklemmer fra Heidi

Eli Kristin sa...

Hei Rita! Tusent takk for melding og SMS fra deg, alltid koselig det ;) Bra du hadde det kjekt på jobb igår selv om du ikke fikk gjort noe distress-saker, he-he! Synd med mobilen din forresten, håper alt er i orden nå...?

Nyyydelig bryllupskort Rita, kjempeflott altså med skjønne detaljer! Nå må du nyte ferien din og slappe av med familien :)