fredag 6. juni 2008

Bursdagskort

I går hadde en tidligere kollega 40 årsdag, så da måtte jeg lage et kort til henne. Dette brukte jeg ikke lange tida på, men hun ble glad for det allikevel hun!
Materialliste: Hvit og svart bazzill, det svarte trykt ut hos Papirgleder. Mønsterark fra AC, div blomster, scrappers floss bånd med "Made with love" hjerte. Earth loop brads, QK Marisa alfabet, AC thickers tall, merke Platform. Rosa stifter, div bånd og M-bling kjøpt hos Brio.

8 kommentarer:

Heidi sa...

Så nydelig det ble vennen! Ikke rart hun ble glad for det kortet der! Takk for koselige hilsner! Det er alltid så kjekt når jeg ser at du har lagt igjenn noen ord.

Og du rabarbragrøten var fantastisk - så deilig at jeg har kokt en diger porsjon i kveld også. mine søte små bare elsker det så det går fort unna. Skulle gjerne sendt over litt tildeg også.

Nattaklem fra Heidi som snart dåååååner av varme

Maren sa...

Syns dette kortet var råflott jeg. :) Det er ikke alltid så viktig hvor mye tid man legger i det, det er jo faktisk tanken som teller!

Syns forresten bloggen din er veldig koselig. Er innom og kikker, selv om jeg ikke alltid skriver noen kommentar.

Håper du har hatt en strålende helg så langt!

Klem fra Maren

Hanne sa...

Hei på du i Florøøø :)
Syns ikke det er det minste rart at dama ble glad for dette kortet, jeg, for det var jo rålekkert! Man trenger jo ikke å sitte og pirke bort flere timer bestandig! *hø hø* Som sagt; veldig stilig kort!!

Her er det så varmt at det faktisk er deilig å være inne innimellom (varmepumpa blir aircondition når det trengs, anbefales!!!) men i morra blir det strand og badeliv :)

Ha en fin søndag der nede!
Klem fra Steinkjer:)

~ Skorpion ~ sa...

Hei snuppelure! Flott kort det der ;) Har du scrappet siden du er uten mann i kveld, he-he?! (",)

Det går vel bra med karene i Nordalsfjorden - tåken lettet litt heldigvis. Ikke smart å dra avgårde med nesten flatt batteri på mobilen da... ei bekymret konemor har vel ikke turt å ringe i det hele tatt for å spare den også *knegg* De storkoser seg nok!

Skal køye nå - en bedre middag og vin uten de eldste i hjemmet, rimelig rolig (etter at minsten tok kvelden) (",)

Klem fra utibyneren!

Vibeke sa...

Så flotte kort du lager!!! Jeg er ute og henter inspirasjon til å starte med kortlaging!!! Og her fant jeg masse. Takk for titten:)

Unni sa...

Heia Rita...

Nå har eg sett igjennom bloggen din, mye fint og bra her ja :)
Takk for koselige kommentar i bloggen min....

Ha ei flott uke...

Klem

~ Skorpion ~ sa...

Nærmer seg kurs, yeeeeiiiii! Er det bestemt noe tidspunkt for det ennå? Og ikke minst - hva må vi ha med oss i tillegg til distress refillene....?

Har du hatt det travelt - snart ferdig på jobben, ikke sant? Kryss i taket, mer tid for scrapping :)

Jorunn sa...

Nyyydelig kort! Så elegant og herlige farger og lekre detaljer! Skjønner godt at dette falt i smak!

Klem,
Jorunn