torsdag 19. juni 2008

Mer bryllup

Nå går det mot helg, og en veldig spesiell helg for oss i Florø. Det er Kinnaspel-helg og rockweekend på en gang. White Lions (husker du "When the children cry" fra 80-tallet???...) skal ha konsert i morgen, og det er tivoli i byn. Så dette blir definitivt en festhelg. Jippi.

Barna skal på overnatting fredag til lørdag hos tante Siri m familie, og det blir jo stas for de. (tanta med familie altså Ü) Jeg og Kjetil skal på middag med jobben hans, og på konsert på Haavebua etterpå. Stas for oss!

Her er nok et par bryllupskort. Så som så fornøyd med de, men noen må bli mindre bra for at de veldig bra skal bli veldig bra! Var det en ok tanke??
Materialliste: Bazzill og diverse grått papir fra papirpakke fra Florø Libris. Prima blomster med hjerte brads, bling. QK Marisa alfabet, blader og flower nesting. Datostempel fra Papirloftet (Cecilie Lundstad design. "Til brudeparet" stempel begge kjøpt hos Scrapp og Lapp, KH Design.

Ha en strålende helg!!

6 kommentarer:

Jorunn sa...

Wow, skal sei du lager bryllupskort for tida!!! Lekre er dei også! Herlige farger og flotte detaljer. Synest du har all grunn til å være fornøgd!

Eg har fått bestilling på eit kort til en 40 års bryllupsdag....sliter litt, men det går vel å få til...håper eg.... Skal leverast i morgon, så eg må få fingen ut no...!!!

klem,
Jorunn

Hanne sa...

Heizann Rita,
og tusen hjertelig takk for gratulasjonshilsningen din, den ble jeg veldig glad for!! Og jeg tror bestemt vi skal følge kysse-rådet ditt ;) Du kan jo bare slenge deg på du også, som blir barnløs deler av helga! :)

Er ellers enig med Jorunn i at du ikke har noen som helst grunn til å være misfornøyd med disse, jeg syns i hvert fall de var stilige og lekre. Men innimellom får vi det vel ikke til sånn som vi hadde tenkt det, og jeg syns tanken din var super! *haha*

Kos deg med og uten mann og barn (bare å stryke det som ikke passer) i helga, Rita!
Masse gode klemmer fra Hanne:)

Eli Kristin sa...

Flotte kort Rita, helt enig med bertene over meg her ;)

Håper dere koser dere skikkelig i kveld, fest i nabolaget her som også skulle på bua *knegg*

Tar en skål alene her hjemme jeg, me talast!

Heidi sa...

Hei vennen!
Her var det masse fint laget mens jeg har vært opptatt med sjuke unger og besøk. Nydelige kort min venn - du er så kreativ og flink. De hjertene var utrolig søte.

Håper du og din kjære hadde fin middag og koste dere. Skulle ofte ønske vi hadde hatt mulighet til å gjøre slikt oftere enn det vi gjør.

Ellers regner vi nesten vekk og jeg er spent på hvordan det blir i morgen på St.Hans.

Ha en god natt da vennen.

Nattaklem fra Heidi

Marte sa...

Hihi, ja -hun er veldig god! Ikke like god på data kanskje (sorry hvis du ser dette Marilyn) - så jeg fikk kommentarer til masse innlegg på sms i går :P

Ha en strålende start på den nye uken!

Godklem fra meg

Lene's stempelhjørne sa...

Nydelige kort du lager ,Rita.
Masse flotte bryllupskort...-det er vel tida for det nå ;-)

Herlig bruk av farger:-)


Ha en flott sommer:-)
Klem