mandag 2. juni 2008

Bryllups sesongen er i gang

Da er det mandag igjen. Ny uke og nye muligheter.
Fremdeles har vi dette fantastiske været, så det blir mye deilig uteliv. Det er nå det er godt å ha en så stor og flott hage, vi er så heldige! Det med hage er fordelen med å kjøpe brukt hus: Komme til duk og dekket bord, dvs hage. Klar, ferdig, nyt!!

Det strømmer på med bestillinger, og det synes jeg er så kjekt! Har faktisk 10 bestillinger på blokka, men det fordeler seg til langt ut i september. So no rush :o))

Her er det jeg fikk unna i dag, før solstolen skal inntas:


Materialliste: Hvit bazzill, diverse grå papirer fra en papirpakke kjøpt hos Florø Libris. Kakeserviett med stempel fra Kort og godt. Div blomster, hjertebrads, månedsstempel fra Norsk Stempelblad, prikkete bånd og litt grått bånd. Chipboards fra Panduro, først gjort hvite og så grå, satt bling på til slutt. Diverse hjerter fra stasj-samlingen min.. Ja, og så la jeg et nydelig bånd hele veien ca under bokstavene. Bankers til bryllupskort, kjøpt hos Husfliden.
Takk for at du kom innom!!
Ellers gjør jeg som Line og legger ved linken til Erlend fra Norske talenter. Dette er studioversjonen av Lost. ÅÅÅÅÅ, den er så fin...

4 kommentarer:

Line sa...

Nyydelig bryllupskort!!

Helt i orden at du bruker linken jeg la ut.. han er jo såå flink!!

Legger deg til i bloggen min, jeg.. ;)

~ Skorpion ~ sa...

Kjempeflott bryllupskort Rita! Jeg har ikke gjort noe papirarbeid, bare vært utendørs med Kevin på skautur og nå på fotballbana med hele familien. Patrick & Co slo Svelgen 2-11 ;) Er blitt solbrent idag!!!! For en herlig start på tiden hjemme, ju-hu!

Ser frem til storproduksjon fra deg fremover nå Rita, he-he Ü Nyt sola du òg!

Monica sa...

Hei,
Det var så koselig å åpne siden min idag, tusen hjertelig takk for hilsenen. Har tittet rundt på sidene dine, masse flott å se, liker godt alle personlige kortene med navn. Jeg har så problemer med å få dem til å passe, men når jeg kommer hjem, må jeg nok ta en ny titt på din side for å få noen gode tips. Linker deg og jeg....
: )

Hanne sa...

Duverden så produktiv du har vært da Rita :) falt veldig for dette kortet her jeg da - tror nok jeg kommer til å lifte en idé eller to på et bryllupskort jeg har fått bestilling på! Fargene var så flotte, og det båndet var nyyydelig!

God klem fra varme Steinkjer :)