fredag 13. juni 2008

Kurs-resultat og mer bryllup..

Da hadde vi distress kurs i går, og det var bare sååå bra! Svarte til forventningene og vel så det! Anita hadde noen supre tips å komme med, så tusen takk for det!! ~Klem~ Så nå er det bare å øve og øve. Takk også til dere andre som var der, vi hadde det så koselig! Passe dose med fag og skravl. Håper vi kan møtes igjen :)

Jeg drister meg til å vise resultatet, så jeg forhåpentligvis kan humre og le litt av det om noen mnd ;o) Synest ikke det ble så aller verst, men fjeset er er utfordring....

Søt Magnolia jente!


Her er bryllupskortet jeg lagde i går, som hadde fått så mye glitterlim. Ble ikke fornøyd med rødfargen på bokstavene, så jeg tok på masse rød glitterlim. Og det hjalp.

Ellers så stretet jeg meg til å bruke det lange stempelet fra Norsk Stempelblad. Bare fordi jeg tenkte at noe må den kunne brukes til.... Har faktisk ikke sett andre bruke den enda, så jeg ble litt rådlaus. Så får vi se om det var første og siste gang den var i aksjon.


Materialliste: Mye likt det forrige kortet, så bare les der. Det som er annerledes er det hjertet som henger ved blomstene. Det er kjøpt på Brio, og skal egentlig være på et armbånd. De solgte ut beholdningen for ikke så lenge siden, så jeg kjøpte louds...Både bokstaver og figurer.

TAKK!!!

Til slutt vil jeg takke alle dere som er innom og kikker i bloggen min. Og en stooor takk til dere som er så snille og legger igjen kommentarer. Det gleder meg stort!

Håper jeg ikke fornærmer noen, men jeg vil veldig gjerne trekke frem fire jenter som har varmet mitt hjerte mang en gang: Hanne, Heidi, Eli Kristin og Jorunn. Dere er lyspunkt som vet å gjøre andre glad! Setter ufattelig stor pris på kommentarene deres, det rører meg dypt hver gang! Og dere gjør meg litt stolt også ;o)) Så hjertelig takk skal dere ha!!!!!

En stor klem er herved sendt til dere alle!!

10 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Ju-huuuu! Da har også jeg postet innlegg fra kurset i går kveld, det var så kjekt (se bilder nå Rita), he-he ;) Og den Magnolia-jenta di var superskjønn, du hadde dreisen på kosten din!!!

Tusen takk for kommentar på kortet mitt også. Vet du, når de fargerike arkene ligger der i gjennomsiktige poser så blir jeg litt vant til dem. Plutselig får jeg et kick og MÅÅ bruke det arket. Hadde nok ikke kjøpt dem selv, men man blir litt utfordret. Kjekt det! ;)

Og idag skal jeg hente pakkene fra Papirloftet og Kreativ Hobby... Gjett hva jeg skal i helgen...?? *knegg* ..kommer innom deg og henter boksen *gleeeeder meg* Rene julaften der her, he-he ;)

Vi snakkes!!

~ Skorpion ~ sa...

Begge bryllupskortene dine er nyyydelige Rita. Flotte farger og kombinasjoner! Brudeparene kommer til å sette stooooor pris på disse ;)

Hanne sa...

Åh, Rita, nå ble jeg rørt *snufs* tenk at jeg virker sånn på deg... men det er nå veldig gjensidig da, bare så du vet det!! :)

Jeg syns du har vært kjempeflink med malingen!!!!!! Brukte dere vannpensel?
Ansikter er en utfordring, ja :p og jeg har etter hvert funnet en måte å gjøre det på som jeg syns funker bra: først tattered rose, som du lar tørke litt, så antique linen, som du IKKE lar tørke før du dærter forsiktig litt tattered rose i kinnene. Bruker du akvarellpapir, vil rosafargen fordele seg jevnt og fint, nesten av seg selv (dette er altså fint hvis du ikke vil ha eplekinn, bare litt fresh kulør :)
Det var nå bare et erfaringstips, du har sikkert lært bedre ting :)

Uansett; god helg!
(og neste gang skal jeg sjekke datoen på innleggene før jeg kommenterer *hihi*) Kos deg med blekk & pensel!
Klemmer fra Steinkjer-Hanne:)

Hanne sa...

Rene skytteltrafikken her *haha* Ville bare tipse deg om at disse vannpenslene med innebygd vann ;) finnes i fler str (det tok det en stund før jeg oppdaget nemlig) og de minste er supre å ha når pirkehøna stikker innom! De er jo ikke så dyre, og absolutt verdt hver eneste krone, så løp og kjøp!!

Og solskinn er du nå jammen selv :)
Masse klemmer :)

Heidi sa...

åååå nå ble jeg helt rørt her jeg sitter Rita - så utrolig koselig sagt. Men så er det jo alltid like koselig å se at det ligger en hilsen fra deg i bloggen min også. Du får alltid fram smilet mitt du vennen.
Takk for at du er den du er!
Og for noen nydelige kort du hadde laget da. Likte utrolig godt de store bokstavene og rødt er en lekker farge igrunn. Tror jeg må prøve å bruke den litt mer enn det jeg gjør.

Stor nattaklem fra Heidi

Heidi sa...

Glemte å kommentere den nydelige distress fargete Magnolia jenta da. Det der kunne du gitt. I motsetning til meg som aldri helt fikk teken på det der. Flinke Rita!!!!!

Klem fra en imponert Heidi

~ Skorpion ~ sa...

Hoi Rita, så kommentaren om Magnolia-jenta mi. Nei jeg har ikke fikset mer på den siden kurset bortsett fra den hvite pennen... Og du, den er super - skjuler "rusk" utenfor stempelkanten også *fnis*!!! Vet ikke helt hvor jeg skulle bruke den hvite, så jeg tok det litt på sparket ;)

Håper dere hadde en fin tur på Kinn idag!!!

Jorunn sa...

Åååå Rita!! Tusen tusen takk!! Så go`du er! *klem* No vart eg både rørt og glad! Og takk det samme får eg også seie! Vart så glad når du endelig fekk deg blogg, så eg kunne få anlednign til å gjengjelde alle dei koselige og gode kommentarane du legg igjen hos meg! *klem igjen*

Så bra at kurset vart vellykka! Skulle så gjerne vært med dåkke! *snufs* Og resultatet vart jo berre heilt supert! Synest du har fått ansiktet flott til!!!
Lekker skyggelegging også! Gleder meg til å sjå meir fargelgging frå deg med distress!

Sååå lekker bryllaupskort også! Nydelige detaljer og lekkert oppsett!

Kos deg i fineværet og ha en flott søndag!

Klem,
Jorunn

Marte sa...

Så flotte kort du har laget, Rita!! Og den distressen synes jeg du klarte kjempebra! Jeg har tidligere i bloggen min uttrykket at jeg hater distressen - får det virkelig ikke til.. Men nå fikk jeg jommen lyst til å gi det enda et forsøk!! :) Kanskje jeg får prøve igjen i kveld! :)

Stor og god klem til deg fra Marte

Gladie sa...

Så flott magnoliajenta di ble da! Sleit med ansikt eg og, skal jammen plukke opp det erfaringstipset fra Hanne ovenfor her :)

Har tenkt å innvi ei ny wannabescræppe i papirverdenens mysterier neste uke, muligens tirsdag. Hadde vert kjekt om dere vlle vere med også! Snakkes på mail. :)