torsdag 12. juni 2008

Mens vi venter...

Jammen fikk jeg ikke pakken fra Scrapp og Lapp i dag, alltid like spennende med pakker i posten.... Var veldig fornøyd med innholdet i dag også :o)

Jeg har laget et par bryllupskort i dag. Det ene fikk ett tonn glitterlim, så det må nok tørke minst til i morgen....
En kollega har bestilt tre kort til sønnens bryllup, så de må varieres litt i uttrykk og farge. Slik ser det første ut:Materialliste: Bazzill burgunder og French Vanilla (nydelig off white farge), mønsterark P190 Traveller fra Kaiser Craft, nydelige blomster fra Prima med rondell og brads i midten. Rullet en tynn papirstrimmel ved blomstene, ikke så lett å se. Månedsstempel fra Norsk Stempelblad, chipboards kledd med burgunder bazzill og svertet. En engel jeg hadde liggende og noen off white halvperler.

Så gleder jeg meg til i kveld. Har kjøpt inn litt snacks, og skal bake brownies også ;o) Kan en ha det bedre???

1 kommentar:

Hanne sa...

Hei FlorøRita :)

Tenkte jeg skulle rekke å ønske deg god fornøyelse på Distress-kurset, men kommentatorboksen ville ikke vise seg da jeg prøvde i sted, så nå kan det jo hende jeg blir for sein - men tanken teller fortsatt, hva? :) Har nå lagt min elsk på det blekket, så det blir spennende å se hva du lager!

Og dette bryllupskortet var jo RÅLEKKERT!! Fantastisk flott papir og så utrolig stilig det ble når du bare brukte pynt i de samme fargene! Sukk, så vakkert. Gleder meg til å se resten!

God klem fra Hanne:)