tirsdag 17. juni 2008

Gårsdagens produksjon

I dag var siste dagen av friuka mi, men jeg har ikke fått produsert noe av den grunn.... Forklaringen er så enkel som at Magnus hadde time hos tannpleier i dag, så vi tok like så godt en hjemme alene dag. Og vi har kosa oss masse.
Laget faktisk en god del kort i går. La en ny slagplan for dagen, for å øke effektiviteten. Har en del på bestillingsblokka mi, så noe måtte gjøres. Jeg tok ingen bloggrunde før jeg satte i gang, kun når jeg spiste lunch. Og det hjalp betraktelig...... Så nå vet jeg hvordan det blir på senere fridager... Mindre tid foran denne firkanten som lokker.
Ikke alle kortene ble like fine i scanningen, så her er to av de jeg fikk laget i går:
Fremside

Innside

Bakside

Materialliste: Vanilje, svart og rød bazzill, mønsterark P190 Traveller fra KaiserCraft. (en gjenganger, men nydelig på bryllupskort) Primablomster, hjertebrads, QK Moxie alfabet og tall, stempelramme av ukjent merke.

Gratulasjonskort

Materialliste: Hvit og rød bazzill, mønsterark PP113 Kitty's Floral fra Jenny Bowling. Div blomst, blomsterbrads, QK Marisa alfabet og tall. "Gratulerer med dagen" stempel fra Papirgleder, bling. (Litt skjevt i svanningen ser jeg...)

4 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Hei Rita, disse var rett og slett nyyydelige! Liker fargene og alt kjempegodt ;)

Desiree sa...

Kjempefine bryllupskort du har laget!
Moro de bildene av ungene dine og den humla!

Hanne sa...

Hallais, Florøtuppa! :)

Her er tre ting jeg syns du er flink til:
1. Bruke tida di sammen med gutten din i stedet for å lage masse kort!
2. Lage utrolig vakre kort!
3. Skrive hyggelige kommentarer i bloggen min.

Dette var to nydelige kort asså, Rita! Likte spesielt godt det bryllupskortet og innsida - hvis du har tegnet rundt kanten selv, er du jammen meg flink!!!

Vi har forøvrig funnet ut det samme; skal man få gjort noe, må man glemme bloggingen en stund, den spiser jo tid fortere enn fy! Det er også grunnen til at jeg ikke har vært på bloggerunde de siste par dagene. Pc'n kan ikke stå på arbeidsrommet mitt mens jeg holder på, for jeg er aaaltfor nysgjerrig *hihi*

Og nå skal jeg begynne på en bestilling, så nå tar det en stund før jeg kommer innom igjen ;)
Goood klem fra skravlehøna på Steinkjer :)

Åsa/asamia sa...

Tack för den fina kommentaren i bloggen min ;0)
Här fanns nu ännu ett fint kort - vad mycket fint du gör!