søndag 15. juni 2008

Pilgrimstur til Kinn

"I ramnens skugge"

Det er undertittelen for vårt lokale historiske spel, Kinnaspelet. I går hadde hele familien en fantastisk tur ut på Kinn. Alle 3. klassingene blir invitert på pilgrimstur på Kinn av Kirkekontoret. Vi meldte oss på, og det er vi glad for. Vi gikk rundt øya, og endte opp i den fantastiske kirka fra 1100-tallet. Mer info om den flotte øya kan du finne her.

Her er noen bilder fra turen, alle bilder tatt av min kjære mann:Ravn, karakteristisk for KinnMor og datter ved utsiktspunkt


Mor og sønn foran Kinnaklova

Ytterøyane fyrMagnus fikk hjelpe til å ringe med kirkeklokkene til minigudstjeneste


Til slutt må jeg bare vise noen ultrakule bilder av barna. De fant en humle som de sa ikke hadde brodd, og den ene vingen var desverre ødelagt. Så de koste deg litt med denne humla, som de kalte Honey. Jeg var der ikke når de fant den, for å si det sånn.... Litt spooky spør du meg.


Synne


Magnus

6 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Flotte bilder fra Kinna Rita, misunner dere turen - ser kjempekjekt ut! :) Og knip deg i armen, jeg skal legge ut utfordringen fra deg idag *fnis*

...og vi venter på flere farger i distress ink så vi kan øve, ikke sant? Mine blir ikke sendt før i dag fra Førde, så da blir det vel rundtur Førde - Bergen og til meg...Argh! Skulle bestilt fra Papirgleder på Straume kanskje, gått straka vegen til meg, hi-hi! Litt utålmodig etter å prøve ut Anita's teknikker ;)

Hanne sa...

Åh sukk, så fantastisk øy!!! Skjønner godt at du ikke angret på den turen! Så flotte bilder, morsomt å se, men skal innrømme at jeg grøsset litt over de humlebildene asså :/ Tøffe unger du har, i hvert fall! Hvor har de det fra? ;)

Håper du har hatt en fin start på uka, Rita, og at livet er til å nyte...
Godklemmer fra Hanne :)

Torill sa...

Heia! Utrolig flotte bilder fra en flott tur!!!
Ville bare si at jeg har tagget deg - ta en titt på bloggen min:-)

Heidi sa...

For et nydelig sted vennen, der skulle man jammen ha vært.Litt artig å lese om den hummla, for akkurat da kom det en diger en inn vinduet her på loftet. Og tro meg - den skal ikke få sitte i mitt fjes nei. Men jammen ble det noen fantastiske bilder av ungene da. Og de ungene er jo bare sååååå skjønne.
Fantastiske bilder å scrappe det der så du må bare sette igang he he he!

Ha en strååååålende dag i dag vennen.

Klem fra Heidi

Åsa/asamia sa...

Åh så många fina foton och scrappade kort jag fann hos dig.
Tack för titten!

Marte sa...

For en flott tur dere har vært på! :) Kjempeherlige bilder av ungene også, men jeg kjente angsten.. Hihi, en humle er vel ikke akkurat det jeg ville kost på, personlig.. ;)

Kortet ditt er veldig fint, Rita - synes "rammen" du lager inni er så stilig!

Godklem fra Marte