torsdag 5. juni 2008

Nok en utfordring....

Jeg har blitt utfordret igjen, av snille og ikke minst fantastisk dyktige Hanne. Denne utfordringen var mer meg, lesehest som jeg er.

Har faktisk lest snart 20 bøker siste året om 2. verdenskrig. Og spesielt om personlige beretninger fra krigen/fangenskap. Det rører meg nok ekstra, siden min morfar selv satt i konsentrasjonsleir. Han kom heldigvis tilbake i god behold, ellers hadde ikke vi etterkommere vært til!! Men om jeg kan få anbefale en bok, vil jeg trekke frem denne: Oscar Magnusson "Jeg vil leve" (jeg lånte den på biblioteket) Det må være den sterkeste av alle bøker jeg har lest, virkelig hard lesing. Så viktig at vi ikke glemmer dette sorgens kapittel, men lærer hva som aldri må skje igjen...

Men nok om det. For et par dager siden startet jeg på triologien til Stig Larsson. Den har ligget på vent en stund, Kjetil er ferdig med alle tre.

Her er utfordringen:
The rules are like this:"pick up the nearest book-open on page 123-find the fifth sentence-post the next three sentences......-tag five people,and acknowledge who tagged you"

Da er altså min bok "Menn som hater kvinner" med Stig Larsson. Her er utdraget:

"Vi har aldri gitt noen sparken tidligere, Micke. Og nå skyver du også den beslutningen over på meg. Det er ikke morsomt å gå på jobben om morgenen lenger."

Denne serien har fått knallgode kritikker, og har vært en farsott de siste årene. Så jeg har gledet meg til å lese de selv. Og det lover bra, jeg er fengslet fra første kapittel.

Da utfordrer jeg: Eli Kristin, Irene "Gladie", Anita Areklett, Heidi og Marte (selv om jeg vet dere er tagget fra før...)

Lykke til alle sammen ;o))

6 kommentarer:

Marte sa...

Haha, glad du synes min lille snutt var festlig, du får hilse Nysgjerige Nils ;)

Om dagen leser jeg bare pensumlitteratur, og selvom nærmeste bok er veldig flott - skal dere slippe å høre om denne.. :) Får heller ta det igjen når jeg leser på noe spennende! :)

Så søt Magnus er, og så kjekkas med sekk da! Herlig gutt!

Godklem til deg fra hun rare? :P haha

Hanne sa...

Takk for tipset, vi har den boka liggende, og hittil har jeg ikke fått lest den. Får se hva sommeren bringer med seg davettu :)

Klemmer fra Hanne:)

~ Skorpion ~ sa...

Hei snuppelure, så utfordringen din nå ja, he-he :) Skal ta den!

Kjempebra med kurs - men helst ikke mandag og onsdag for min del neste uke (eller onsdager generelt)... Patrick har kampdag mandager og jeg har "fjellgeit-turene" mine på onsdager *knegg*

Vi talest, kjempebra at det blir kurs iallfall. Gleder meg!!! :)

neeta sa...

Takk for utfordringen!:) Har nettopp tatt denne, så får se om jeg gidder å ta den igjen, er så lite bøker som ligger og slenger her;)

Har sendt deg melding på PG ang. kurset forresten:)

Anita

Gladie sa...

Tar utfordringen, jeg - bare ha tålmodighet med meg ;) Gleder meg til å treffes på kurset til uka :)

Heidi sa...

Takk for utfordringen vennen - svar kommer om ikke så brått!

Klems