onsdag 11. juni 2008

Distress-kurs

Endelig er snart dagen her: I morgen skal vi ha distress kurs i Florø. Kursholder er Anita Areklett, kortdesigner på Papirgleder. Har ønsket meg et slik kurs lenge, så dette blir så bra!!

Ellers har jeg fått varer for første gang fra Papirloftet, de har masse fint! Kjøpte noen stempel av Cecilie Lundstad, hun har mye fint!! Bla et flott datosett som jeg ble kjempefornøyd med!!

Så venter jeg på varer fra Scrapp og Lapp, håper de kommer til i morgen kveld. Bestilte bla mitt første Rakle stempel. Er ikke super super glad i den serien, men festfin dama synes jeg er flott.
Så forhåndsbestilte jeg to Sarah Key stempel, de er såååå søte. Minner meg om Holly Hobby fra barndommen.

I dag er siste dagen min på jobb før friuka, så da blir det tid til litt kreativitet igjen :o))
Spørst om ikke det blir mye øving med distress fremover!

5 kommentarer:

Heidi sa...

Hei snuppa!
Så gøy med kurs da. Selv gav jeg nesten helt opp de der distress greiene- men får ta de fram og prøve litt igjen om en stund.
Åååå de sarah Kay stemplene har jeg også bestillt meg noen av. Som deg synes jeg at de minner veldig om Holly Hobbie og de elsket jeg som liten. Er sikkert ikke vokst fra det ennå nei.

Ha en super frieuke da vennen, gleder meg til å se hva du kreerer da!

Klem fra Heidi

~ Skorpion ~ sa...

Hei, fortsatt på jobb du? Ja selvfølgelig, det er onsdag idag... *dåne*! Gleder meg til kurs i morgen, skal bli så artig (bare jeg får det til så), hi-hi!

Ellers stod jeg ikke løpet ut, sendte avgårde en liten bestilling til både Papirloftet og Kreativ Hobby i går... *dåne dåne* Der røyk de penga... hadde jo den der rabattkupongen på 10% da vet du, må ikke utgå på dato den.. knegg.. Mest stempler og kartong, ei saks (!) og småplukk.

Var på brandsøyåsen alene i regnet i sted, heeeeeeerlig! Gjett om det var forfriskende. Snart går du på fri, lykke til med kreativiteten nå da (distresse så det skvetter rundt deg sikkert) ;)

Maya sa...

Så moro med kurs!!
Gleder meg til å se hva du kreerer :)

Og kos deg med friuke :)

Klemmer fra Maya

Jorunn sa...

Kos deg masse på kurs i kveld! Er sikker på at dette blir bra!
Som sagt så vart kurset på ei veke der det var litt hektisk her, synd for det hadde vært morro å møte deg og dei andre!
Men må til Stryn i kveld, så det går berre ikkje...snufs!

Gleder meg masse til å sjå kunstverk fargelagt av Rita heretter! Har aldri fått til det Distress greiene, så eg hadde absolutt TRENGT dette kurset...(har jo nesten alle fargane...*fnis*)

Klem,
Jorunn

Kirsten sa...

Hei Rita!
Lykke til på kurset. Jeg gleder meg til å se hva du lager!

Kos deg i friuka di!

Klem fra Kirsten