tirsdag 3. juni 2008

Dagens produksjon

Overskyet i dag, så da produseres det med god samvittighet ;o) Nå er jeg ferdig med juni og juli bestillingene, så jeg er i rute. Fikk faktisk unna to kort i dag, effektive meg...

Nr 1Materialliste: Hvit og svart bazzill, mønsterark fra AC, blomster filtbord, thickers bokstaver og tall også fra AC (merke Platform). Tags stanset ut hos Papirgleder når jeg var der, og litt svart bånd.
Baksiden: Stempel fra Art Impression "Millie" og personlig stempel med navn kjøpt hos Papirgleder.


Nr 2


Materialliste: Hvit bazzill, diverse grått papir fra papirpakke kjøpt hos Florø Libris. Chipboards fra Panduro, farget med stempelpute. Liquid pearl som pynt på bokstavene. QK Marisa tall, bryllupspynt merke ukjent, hvitt bånd og hjerte båndspenne kjøpt hos Brio her i Florø (hører egentlig til armbånd)

Bakside: Også her har jeg satt sammen to stempel på baksiden. Rammen har jeg fått av Eli Kristin, hun fikk den i en kit fra Scarlet Lime. Hun fikk av en eller annen grunn to, så da fikk jeg den ene! Takker.

Nå skal jeg hente min kjære sønn. Han har overnattet i bgh i natt med 5 års-gruppa, og det har han gledet seg lenge til. Noe de virkelig ser frem til før de er ferdig med bhg-tiden. Gleder meg til å høre hvordan de har hatt det.

I morgen skal han på førskoledag med pappaen sin, og han gleder seg ikke mindre til det. Jeg begynner jobbe-uka mi i morgen, så dette skal guttene få dele alene. Som en hilsen til Magnus, legger jeg ved et bilde av han. Her lekte han med stige og klatret helt opp på den høye hekken vår.

3 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Flotte kort og ikke minst flott bilde av Magnus også :) Herlig dag til scrapperier, he-he!

Kos deg - og det er bare noen dager til helgen ;)

Heidi sa...

FOR en nydelig gutt du har vennen - et skikkelig sjarmtroll. Kanskje jeg skal la han få møte Martine om noen år tjiihiii. Vakkert bilde iallefall. Tenker han er spent på morgendagen.
Flotte kort du har laget også. her er det dårlig med produksjon. Når det er nesten 28 varmegrader ute så fungerer jeg utrolig dårlig. Særlig her oppe på loftet hvor jeg har hobbyrommet mitt. det er sikkert 100 grader her oppe.
Når det gjelder Hanglar stemplene så har jeg bestillt alle mine fra Marie sin side. Bare jeg passer på at det ikke blir for mer enn 200 kroner sliper jeg jo toll. Så om jeg bestiller for mer så bare tar jeg det i flere bestillinger. Jeg bare digger de stemplene der. og alle andre stempler også.....kremt. i følge min mann virker det som om stemplene mine formerer seg for det blir jo bare fler og fler!


Ha en fin sommernatt

nattaklem fra Heidi

neeta sa...

Fantastisk fine kort du lager! Både søte og elegante og skikkelig tøffe, herlige farger og mønsterark på det øverste grønne:)