lørdag 26. juli 2008

Enkle kort i sommervarmen

Det er så fantastisk vær for tiden, at det er ikke til å tro. Hvor ofte har vi 30 grader og tropenetter her på vestlandet?? Så det nytes.

Var på stranda og badet i dag, da jeg fikk telefon om jeg kunne kjøre svoger Espen til Førde. Og det kunne jeg jo ;) Synne ble igjen på Prata med noen venner, så slapp hun å bli med. Fikk shoppet bittelitt samtidig, kan ikke kjøre rett forbi Happy Hobby.... Kjøpte ungene hver sin vannpensel, så vi slipper å sloss om den alle tre. Så nå kan vi kose vi oss sammen på kjøkkenet.

Har laget et par enkle kort til. Super måte å få brukt opp restepapir på.
Materialliste: Kartong fra en kortpakke, kortet er 10x15 cm. Mønsterpapir som i forrige innlegg. Magnolia stempektrykk, fargelagt med distress. "Gratulerer med dagen" stempel fra Papirgleder. Svertet kantene.

Materialliste. Bazzill, mønsterpapir fra Basic Grey, samme med mønsterpapiret. Toves design stempel fargelagt med distress. "Gratulerer med dagen" stempel fra Papirgleder. Retro blomster med litt blondebånd. Bling på blomstene og etter teksten. Svertet kantene.

Materialliste: Bazzill, mønsterpapir kjøpt hos Florø Husflid. Hjerteserviett fra Papirgleder, tekststempel fra Papirloftet. Enkelt og greit kort, setter nok på noe mer pynt som blomster el, før det havner i salgsboksen.

Nyt varmen og sommeren: Hopp i havet, om du kan. Det er så oppfriskende!

2 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Heeei Rita, mange varme hilsener fra dejlige Danmark ;) Som du produserer i varmen der hjemme da. Flotte kort! Kos deg & nyt sommer'n!

Eli Kristin sa...

Hei igjen - det ligger en overraskelse til deg her hos meg ;)