onsdag 30. juli 2008

Bestillingskort

Da fortsetter jeg på bestillingen fra min søsters svigermor. Hun bestilte til alle i familien fremover, så det er bare å kjøre på ;o)


Materialliste: Bazzill, AC mønsterpapir fra Metropolian serien, Deli. Den røde rammen er baksiden av arket. "Du er super kul!" stempel fra Papirgleder. "Det er din dag i dag" stempel fra Norsk Stempelblad. Thickers Prancer svart og rød fra AC.Framsiden

Baksiden

Materialliste: Rød, svart og hvit bazzill, mønsterpapir fra Carol Wilson nr SCP136A kjøpt hos Florø Husflid. Passer supert til en ekte fotball-gutt. AC thickers Playroom, QK fotball på baksiden. Dette kortet ble så stort pga mønsterarket, at det ikke er dobbelt.

4 kommentarer:

Lene's stempelhjørne sa...

Kjempeflotte kort du lager, Rita...
Flotte oppsett og herlige detaljer.

Tuuuusen takk for Awarden, setter stor pris på den:-)

Klem

Eli Kristin sa...

Hei Rita, så du skal jobbe hos "oss" du da frem til jul?!?! Så kjekt :) Får sikkert nok å gjøre, kommer til å gå utover bloggingen er jeg redd :o

Så flotte kort du produserer der i vest, nytt stæsj du koser deg med ja, hi-hi. Herlige - og det kortet til Kalyani var så søtt, hun kommer til å elske det! Har ikke sagt noe til henne. Vi var alle i 95-års kalas idag, koselig :) Blir lite nett og blogging på meg i disse dager. Kameraet går seg imidlertid rimelig hett, hi-hi!

Tusen takk for awardene Rita, setter utrolig stor pris på de - men aller mest på deg og dine herlige, positive kommentarer. You make my day! ;) Nyt sol & sommer, I'll be back.. he-he!

Jorunn sa...

Hei Rita!
Tusen takk for awards! Så utrulig koseligt!

Og for ei bestilling du har fått...wow...
Herlige kort du har lag sidan sist eg var innom. Det til Kalyani var berre så lekkert. Likte godt det alfabetet du har brukt og fargane!

Takk for besøk i bloggen min (kl. 4 i natt!!!!!!!!!!!)
Håper du fekk deg litt søvn seinare!

Klem,
Jorunn

Marianne sa...

Heisan.

Nå har jeg kost meg lenge og vel i bloggen din. Masse fint å se her!! Gøy å se at du lager så mye forskjellig. Jeg tar nok snart turen innom her igjen!
Tuset takk for så koselig kommentar hos meg. Kjempegøy at du vil linke til bloggen min!!!

Ha en fin kveld:)
Marianne.