mandag 4. august 2008

Flere kort

Plutselig var barna på vift på hver sin kant, mannen min kviler av seg feber. Og jeg? Jeg spratt opp på rommet mitt ;o))

Materialliste: Bazzill. Mønsterpapir fra Sei, Praline 8-1901, Det var såååå nydelig det arket, at jeg nesten ikke turte å skjære i det. Lekkert mønster med glitter effekter. Klarte ikke å sette annet enn navnet på, synes papiret var kortet alene. Navnet skrevet med QK Rockstar. (Håper ikke Wenche er innom her før bursdagen sin...Husker ikke om jeg har fortalt henne om bloggen min.)


Framsiden

Baksiden
Materialliste: Bazzill, mønsterpapir fra Kaiser Craft P190 Traveller. QK tags nestings, alfabet Rockstar mini også her. Ville ha tallene så store, da datoen er såpass spesiell! Blomster fra Prima, diverse bånd, rosa stifter (i mangel av røde...) "Til Brudeparet" stempel fra Kreativ Hobby. Hjørnepunch og hvit gelroller.

Takk for besøket!

6 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Hallaisen Rita, nydelige kort. Det papiret på kortet til Wenche er utrolig flott! Kos dere ;)

*klem fra dagens åsted - Nittedal, hi-hi*

Gladie sa...

Heia Rita, for noen nydelige kort du har laga! Det første var helt bedårende! Jeg har samme arket sjøl, beundrer deg for at du har maktet å klippe i det - det har ikke jeg ... ;)

Ta deg en tur innom her da vel, jeg er alene hjemme og sitter no her og diller med digisakene mine... så kan du velge deg en bok har flere med gotisk skrift :) Har forresten lagt ut en BlogCandy, e du med eller?

Aquarell sa...

Heisann.
Så flotte kort du har laget, det øverste var jo bare nydelig.:D
Ha en fin dag... ;)

Hanne sa...

Huliatten tei, så mange fine kort du har laget siden sist da, Rita! jeg er vel ikke så mye annerledes enn de andre her når jeg falt for det kortet til hun Wenche :) Ble bare helt imponert over at du har klart å la papiret være i fred, for det var jo fantastisk nydelig!

Vift og feber er tydeligvis bra for deg! *hihi* Ha en fin kveld der nede!
Klemmer fra Hanne:)

Berit sa...

Hesian!
Jeg liker så godt det rosa kortet ditt her jeg - enkelt - men likevel så effekt fullt med sitt mønster i arket!!
Knalltøft, spør du meg!

KLEM

neeta sa...

Å, disse var også utrolig flotte! Det øverste var helt nydelig, skjønner godt det var vanskelig å klippe i;)