lørdag 16. august 2008

Gutt nr 5

I sommer fikk min stefars niese en herlig liten gutt, som heter Mikkel. Så nå har hun og kjæresten 5 gutter til sammen! Ikke verst, sier nå jeg.

Mamma bestilte kort til de, og det fikk jeg laget i går. Sjekk det fantastiske bildet jeg klippet ut fra avisen! Har ikke spurt om lov til å legge det ut.. Men tenker at når de selv har satt det inn i avisen, så har de på en måte allerede offentliggjort det. Enig???

Her kommer det, alle 4 sider i dag:

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Materialliste: Bazzill, mønsterark kjøpt på Florø Husflid, kakeserviett med stempel fra Papirgleder. Blomster ukjent også kjøpt hod Husfliden, 2 med sølv brads og de tre små med liquid pearls hvite. Satt litt perler i to hjørner også. Stempeltrykk fra Magnolia malt med distress, QK Marisa alfabet. Anheng med "Belive" kjøpt hos Happy Hobby, hjerteanheng fra "rotet" mitt...

Side 2 er det flotte bildet av alle de 5 guttene, klippet ut av lokalavisa Firdaposten. Hambly overlay over.

Side 3 ble enkel denne gang, kun med et hjørnestempel fra Heidi Swapp.

Side 4 ble samme typer papirer som forsiden med personlig stempel fra Papirgleder.

9 kommentarer:

Eli sa...

Tusen takk for en koselig hilsen i bloggen min. Jeg gleder meg vilt nå, bare en halv yime til jeg reiser, kan nesten ikke vente. Skal legge ut verket da jeg kommer hjem.

Og en ting til, takk for all inspirasjon jeg "stjeler" hos deg.

Klem

Hanne sa...

Å gurimalla, så nydelig kort da Rita! Dette blir en skatt for familien! Nydelig papir og stempel som er nydelig fargelagt :) og så smart det var å stemple teksten oppå kakeservietten!

Det bildet passet jo så perfekt på innsida, og jeg er helt enig med deg i at ting som er publisert fra før er det bare å bruke! Så flott med den overlay'en.

Er ellers bare mektig imponert over folk som har fem barn - og gutter i særdeleshet ;)

Håper du får en flott helg, vennen min!
Klemmer fra Hanne:)

Eli Kristin sa...

Så flott kort Rita, kjempeflott og personlig. Jeg vet hvem moren er, men la merke til alle de flotte guttene i bildet. Skjønn gjeng :)

Sees på jobb mandag... :O Tenk at sommer'n og permisjonen er over, huff og huff. Tar gjerne to måneder til jeg nå, hi-hi!

elin sa...

Hei hei. Titter innom for å hilse på. Så flotte kort du lager!!
Ha ei riktig god helg.

Marte sa...

Rita, dete var kjempesøtt! Og for en gjeng kjekke gutter. Er enig med deg, det er jo "publisert" allerede! :) Dessuten gjorde det jo kortet enda mer personlig! :)

Godklem fra meg

Marianne sa...

For et herlig babykort du har laget!!! Og bildet av de fem guttene var kanonflott. Så flink du er til å pynte alle sider, der svikter nok jeg en del er jeg redd. Det blir til helt spesielle anledninger, og bestillinger. Kanskje jeg skulle bli litt flinkere. Det er utrolig hvor mye det gjør seg bare med et hjørnestempel eller to.

God mandag til deg.
Klem Marianne.

Heidi sa...

WOW og WOW igjen. Så utrolig nydelig dette var vennen min. Og hvilken hærlig gjeng med gutter. Kjempekoselig laget og dette blir nok tatt vare på for all framtid.
Har litt problemer med dataen for tiden, det går så trekt at man rekker jo det meste mellon hver gang den klarer å få opp en side. Fikk opp bildene på dette kortet her men ikke på de andre så jeg får heller prøve igjen litt senere. Ser ut som du har vært veldig kreativ i det siste.

Kjempeklem fra
Heidi

Maya sa...

Fy flate så mye lekkert du har kreert siden sist jeg var innom!
Og kortet med alle gutta var nyyydelig :)

Klemmer fra Maya

Eli sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Ja, jeg var skikkelig gira i helga, kjempekurs. Får du anledning, benytt den, ikke nøl!!!!!!!!!

Klem fra Eli