mandag 11. august 2008

Barnehage exit

Minsten har gledet seg i lang, lang tid til å begynne på skolen til høsten. Men i helga gikk det plutselig opp for han at det innebar å slutte i barnehagen.... Så det har vært litt trist, for å si det sånn.. Tviler ikke på at det går bra når det først braker løs, men denne konsekvensen har rett og slett ikke slått han før nå.

Ville lage ett takkekort til de flotte damene i bhg, som takk for fantastiske år. De har gjort hverdagen trygg for våre to håpefulle, men nå er det ubønnhørlig slutt.

Her er kortet som skal følge med en liten hilsen til damene i Nepjarhaugen Bhg:


Framsiden

Baksiden

Materialliste: Bazzill, BG mønsterpapir, Invest og Condence fra Infuse serien. Den lille grønne biten er baksiden av et nydelig MME papir, Fresh beauty. Litt bortkastet å bruke baksiden, men måtte ha litt grønt... AC thichers Prancer, og noen blomster malt med distress. Bling i midten. "Made with love" hjertet festet med scrappers floss (litt skjevt i scanningen) Stempelet har jeg trykt opp av Anita (takk og takk!!!), det er et H&S stempel.

Baksiden er et personlig stempel fra Scrapmagasinet, og scallopp rundingen er QK nesting flowers. Det tror jeg var alt.

Dette kortet er inspirert av Jorunn, kanskje ikke så lett å se men... Liker at hun bruker flere matter på sine kort, så det ville jeg også prøve. Takk for inspirasjon, Jorunn!

9 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Så flott kort Rita, det der kommer de til å sette stor pris på. Trenger å bli gjort stas på de også. Skjønner godt at Magnus syns det er drastiske endringer på gang, stor overgang fra bhg til skole! Lykke til alle sammen ;)

Marte sa...

Hei Rita!

Ja,er hun ikke nydelig? Jeg koser meg veldig med "besøk" før jeg setter igang med egne.. :) Hihi.

Kortet til barnehagen var jo så flott! Er enig med deg, Jorunn har så flotte oppsett på kortene sine. Har brukt fler av dem som inspirasjon selv! :)

Håper du har det fint! Godklem fra meg

Hanne sa...

Åh gurimalla, nå blir det gledestårer i barnehagen, Rita! Fy faderullan, så flott kort! Og skal si du har fått dreisen på malingen!

En epoke er over... åh, jeg husker hvor trist det var - for oss alle! Syns jo vi kjente alle i bhg så godt, og da kan man jo bare tenke seg hvordan ungene opplever det! Det går seg jo til, men når Magnus er så lei seg for at han skal slutte, betyr det i hvert fall at han har hatt gode og fine år der!

Eller syns jeg det er en god idé å bruke restepapiret på baksiden, for ellers har det en lei tendens til å hope seg opp! Jeg har en boks som er altfor stor, som er merket "rest in piece" - litt ordspill som beskriver hvordan det er - huff, blir alltid litt flau når jeg blar gjennom den *sukk*

Jaja - nok snakk *hehe* ha en god natt da, vennen!
Klem:)

Kari sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg i bloggen min. Setter utrolig pris på det, og blir kjempeglad!!
Så utrolig lekkert dette kortet var! Heldige de i barnehagen som får dette! Jeg kjenner meg igjen i situasjonen din. Minstejenta mi sluttet også i barnehagen nå, og er klar for skolen om en uke. (Her er det jeg som gruer meg litt....)

Her var masse flott å se på, så jeg titter snart innom igjen jeg!
Ha en fin kveld.
Klem fra Kari

Marianne sa...

Heisan.
Dette kortet var kjempestilig, og perfekt til barnehagen!! Herlige farger, flott satt sammen, og så var det dragestempelet innmari stilig.
Og her kommer "gnikk og sprut"-kort fortalt: Påfør distress med svamp på akvarellpapir. En eller flere farger, mørkest farge ytterst, og lysere inn mot midten. Dypp fingrene i vann, sprut på arket, og la det tørke helt! Bruk en fin sray med vann hvis du vil ha et jevnere utrykk. Jeg kløna skikkelig med å få fargen jevn og fin på, fordi jeg fulgte en "oppskrift", da jeg sluttet med det, og prøvde meg frem på egenhånd, gikk det som en drøm. Ikke alt passer for alle. Jeg begynner ytterst, og drar fargen inn mot midten. Ingen gnikking hos meg egentlig. Men prøv deg litt frem, og lykke til. Det er innmari gøy når en er i gang:)
Natta.
Klem Marianne.

Maren sa...

Herlighet Rita, for et fantastisk kort !!! Ble helt satt ut jeg, det var skikkelig flott. Syns den dragen var utrolig fascinerende. :)

Skjønner godt at det er trist å slutte i barnehagen ja, det er jo en av de første plassene man får seg ordentlige venner. Håper det går seg fort til, og at det blir en fin start på skolen!

Torill sa...

Heia! Så nydelig kort du har laget til de ii barnehagen da!!!
Det er liksom litt rart når slike epoker er over! Lykke til på skolen iallefall!
Kjempeflott drage, og flotte farger!!!

Gladie sa...

Steike for et flott kort! Digger distressblomstene dine, de er kjempelekre! :)

Marte sa...

hihihi,jeg har noe å fortelle deg!! :)