onsdag 20. august 2008

Sukkersøt utfordring

Denne hobbyen byr stadig på utfordringer, og det handler om å bryte barrierer.

Jeg er en person som bruker laaaang tid på barrierer, ting tar tid når noe skal modnes i mitt hode... Å lage denne bloggen var en barriere for meg, og jeg har heller ikke publisert mine arbeider andre plasser enn her. Mest fordi det ikke er viktig for meg, men også fordi jeg er litt forsiktig av meg kanskje??....

Men nå kaster jeg meg uti, og blir med på utfordringen til Sukkersøtt. En super utfordringsblogg kun for kortlagere, den første helnorske! Denne gangen var det en skisseutfordring, laget av Florø-jenta Anita Areklett:


Og her er min løsning på den flotte skissen. Vendt litt på den for å få motivet "rett" vei mot sentrum, men fullt gjenkjennelig (i mine øyne da...)


Materialliste: Bazzill, BG ensfarget papir, det liggende er også BG, Blush BLU-647 Crush. Det stående mønsterpapiret er My Minds Eye (MME), Darling dots #Kiss04. Rundt "Gratulerer med dagen" fra Scrapmagasinet, QK Marisa alfabet og Rockstar tall. Motivstempel fra Sarah Kay "Precious Moment", en av mine favoritter! Fargelagt med distress. Hvit gelroller.

Lykke til, alle sammen i utfordringen. For meg er det en seier over meg selv bare å delta! Ikke var det skummelt en gang ;o)

11 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Nyydelig Rita, så flott! Og supert at du kastet deg over utfordringen også Ü

Måtte bare suse innom mens jeg venter på treg SAP, hi-hi ;) Er på jobb etter gammelt... jaja, her sliter vi mens du koser deg der. Snakkes snart!

VyanMica sa...

Hei :D Nydelig kort du har laget <3 kjempefine farger og bra tolkning av skissen. Du inspirerte meg til å prøve meg på noe rødt :) kjempelenge siden jeg har scrappet noe i den fargen. Håper du deltar i sukkersøtt-utfordringen flere ganger, for er spent på å se mere fra deg :O) Sukkerklemmm VyanMica

Gladie sa...

Å du hendelse, så lekkert fargelagt! Nydelig kort, flott du også torde deg utpå ;)
Jeg er i en digiperiode for tiden, men må prøve å få til noe med den skissa før fristen ... Takk for isnpirasjon :)

ANGELO sa...

Så nyyydelig kort du har laget! Hun er heldig som får dette kunstverket!! Jeg elsker rødt, og det motivet er jo bare sååå koselig. Du trenger ikke være redd for å delta i noen utfordringer med den kreativiteten din!!!

Takk for kommentar i bloggen min! Kjempekoselig å få noen hyggelige ord fra deg :) Det lyser opp i hverdagen!

Klem, Kristin :)

Hanne sa...

Ritaaaaaaaaaaa!!! FOR en fargelegging!!!!! Herlighet, nå ble jeg målløs! Så utrolig nydelige farger på kortet også, dette er da jammen ikke noe å engste seg for å vise fram, nei :) Så du skal bare fortsette å bli med på de utfordringene!

Det er skralt med bloggebesøk fra meg for tiden, for nå er det bare få dager igjen til døttra drar til junaiten :/ så da må det "jafses" litt davettu - og hellandussen skal man kanskje ikke si om store skolegutter, men likevel... sååå nydelig han Magnus'en din var på første skoledagen sin!!! For et blikk, det lyser glede og forventning og stolthet lang vei :)

Håper alt er bra hos deg!
God klem fra Hanne:)

Kristine sa...

Et fantastisk flott kort Rita!
Motivet har du jo fargelagt aldeles nydelig, og det gjør ingenting om du har snudd!
Den er lov å tolke litt "annerledes".
Tusen takk for at du er med på utfordringen!
Klem fra Kristine

Maya sa...

Lekkert,lekkert,lekkert!!
Hele kortet,fargene og jepp alt! :)

Takk for att du deltar,
klemmer ifra Maya :)

Jannhild sa...

WOW, så flott!!
Nydelig stykke malingsarbeid, og et superflott kort!!

Så gøy at du prøver deg på utfordringer :) Da blir det ikke første gangen håper jeg!!!

Lykke til, Rita!!

neeta sa...

Oioi så nydelig dette var, Rita!!:) Malingen din er bare sååå fin, og hele kortet er helt utrolig flott! Nydelige farger og ark også.

Så gøy at du ble med på utfordringen!!;)

Klem fra meg

Heidi sa...

Fantastiske farger du har brukt på dette. Og jeg bare elsker det stempelet der jeg-det er så søtt. Nydelig kort vennen - du er bare blitt helt rå på fargelegging altså

Klems

Anki sa...

Blogg-hoppar lite och hittade din. Jättefint kort och fina färger. Varma hälsningar från grannlandet - Anki